SOUL KITCHEN CLUB 13 V/Päätöskonsertti TAVASTIALLA: DJ Polarsoul Rapshow, St. Rasta

  From until   Tickets 15€ Buy tickets   Age limit: 20   www.facebook.com/…/1737036463186172  
TAVASTIA-klubi, Helsinki   Show map  
breaks, chill, disco, drum'n'bass, urban

18.3.2016 Soul Kitchen -Club 13 v./Päätöskonsertti Tavastialla
Live:
- DJ Polarsoul Rapshow feat. Jodarok, Tuuttimörkö, Ameeba & Eräkoira (klo 21.30)
- St. Rasta (klo 20.30)
- VDJ12ne (video DJ)
- DJs Lovroc & Miky Mau
- Hosted by: Bile-Ile & Miky Mau

Liput: 13 €/ennakko (Tiketti) ja 15 €/ovelta
Lipulla saa jäädä myöhäisillan keikalle, jossa livenä Juno sekä Epelit.

Yhteistyössä: Gloryfy unbreakable
---

Yhtä Suomen pitkäikäisintä live-musiikkiklubia Soul Kitchen Clubia vuodesta 2003 järjestänyt Rauha Trio (Miky Mau, Lovroc & Bile-Ile), järjestää viimeiset yhteiset Soul Kitchenit, jotka ovat samalla klubin 13-vuotissynttärit ja klubin päätöskonsertti.

Pitkän klubitaipaleen varrella on koettu paljon, järjestetty monet bileet, tavattu uusia ihmisiä ja nähty paikkoja – nyt laitetaan homma nippuun ja juhlitaan vielä kerran alkuperäisjäsenten Soul Kitchen Clubia! DJ hommia herrat toki jatkavat vastaisuudessakin, joten musa- ja klubihommia ei täysin lopeteta.

Rauhan Trion herrat toimivat sekä illan housteina että tiskijukkina. Livenä nähdään uutta levyään valmisteleva 12-henkinen St. Rasta, jonka keikka ei jätä ketään kylmäksi. Ohjelman huipentaa DJ Polarsoulin Rapshow featteinaan Jodarok, Tuuttimörkö, Ameeba ja Eräkoira. Visuaalisesta annista vastaa video-DJ 12ne

DJ POLARSOUL RAPSHOW
Funky Awardsin kahdesti Suomen parhaana klubi-DJ:nä palkitsema Polarsoul on yksi Suomen tunnetuimmista tiskijukista. Oman Pilvilinna-levyn ja lukuisten mix-tapejen lisäksi DJ Polarsoul on tuottanut albumeita mm. Asalle sekä Julma-Henrille, ja kiertää myös maata Asan kiertue-DJ:nä. DJ Polarsoul Rapshow tarjoaa biisejä miehen pitkästä tuotantolistasta. Tällä kertaa rapshow’ta tähdittävät DJ Polarsoulin lisäksi mikin varressa Jodarok, Tuuttimörkö, Ameeba & Eräkoira!

ST. RASTA
Energisistä live-esiintymisistään tunnettu St. Rasta on viihdyttänyt jo vuodesta 2010. 12-päinen räyhänhenki valmistelee parhaillaan kesällä 2016 julkaistavaa pitkäsoittoa. Soul Kitchen Clubin päätösbileissä kuullaankin uutta materiaalia tulevalta levyltä. Monilla Suomen festivaaleilla ja Pietarissa asti keikkaillut St. Rasta on julkaissut neljä musiikkivideota, Älä, Mörkö, Rai Rai (Raipati Rai) ja Lepoa kiireestä.
---

LISÄTIETOA:
http://www.facebook.com/rauhatriofin
http://www.facebook.com/lovrocmusic
http://www.facebook.com/12ne-1631382103772959/
http://www.facebook.com/djpolarsoul
http://www.facebook.com/St.Rasta
http://www.facebook.com/gloryfy
http://www.gloryfy.com

FACEBOOK EVENT: https://www.facebook.com/events/1737036463186172/

LIPUT: https://www.tiketti.fi/Soul-Kitchen-Club-Tavastia-klubi-Helsinki-lippuja/37340

RADIO:

Favorites 1