Vernissa: Hidria Spacefolk, White Magic Wind, Hadal Sherpa

  From until   www.facebook.com/…/567189340111711  
Kulttuurikeskus Vernissa, Vantaa   Show map

Varsin harvakseltaan keikkailevat psykedeelisen avaruusrockin lähettiläät Hidria Spacefolk saapuu ensimmäistä kertaa Vernissalle Velmu ry:n psyke-proge-rock -klubille. Yhtyettä on viime vuosia päästy kuulemaan esim. Tavastialla avaamassa iltaa Ozric Tentaclesille, eli kyseessä on kovan luokan yhtye, jota voi lämpimästi suositella Ozric Tentaclesin ja Kingston Wallin faneille!
http://hidriaspacefolk.bandcamp.com/
http://hidriaspacefolk.st/

Hidria Spacefolkin lisäksi lavalle nousevat paikalliset bändit White Magic Wind ja illan aloittava Hadal Sherpa.

White Magic Wind on tuuli, joka leppeänä hivelee kasvojasi, vain muuttuakseen hetkenä minä hyvänä kipakaksi puuskaksi, joka tuo mukanaan vuoroin myrskypilvet, vuoroin tyvenen. -- Muutaman vuoden ikäinen WMW yhdistelee aaltoilevissa teoksissaan 70-luvun jammailua moderniin psykedeliaan. Viisihenkinen nouseva lupaus on niin ikään jokseenkin harvinaislaatuinen näky keikkalavoilla.

https://www.facebook.com/WhiteMagicWind/?fref=ts

Hadal Sherpa soittaa iätöntä progressiivista musiikkia jonka juurina ja vaikutteina on toiminut musiikki ympäri maailman. Yhtye nauhoittaa parasta aikaa debyyttialbumiaan jonka oletetaan valmistuvan keväällä. Tämän bändin esitystä ei todellakaan kannata jättää väliin.

Liput 10€
Velmun ja elmujen jäsenille 8€
Alle 18 vuotiaat 5€

Eteispalvelumaksu 2€
-S-/K-18
Klo 20-02