Future House ✖ Low Steppa ✖ Pressa ✖ 23.4.2016

  From until   Buy tickets   www.facebook.com/…/1019959061407951  
Pressa, Helsinki   Show map

Future House ✖ Low Steppa

Oliver Heldens, Tchami, Jauz ja Disclosure. Tässä muutama esimerkki siitä mitä tarkoittaa Future House. Kuulostaako tutulta? Ajankohtaisimmat househitit tuodaan kauniisti paketoituna jokaisen hauskaa pitävän ulottuville uudistuneen tuotannon ja kansainvälisten huippuartistien kera Pressassa.Low Steppa

Low Steppan keikkakalenterissa vilisevät niin Radio 1’s Big Weekend Opening Party, EDC Las Vegas, Mysteryland, kuin maailman parhaaksi klubiksi äänestetty Sankeys Manchesterissakin. Hän on myös jälkimmäisen sisarklubin resident-DJ Ibizalla.

”Housemusiikin uusi ihmelapsi” on saanut tulitukea niin Gorgon Cityn, Shadow Childin ja Pete Tongin kaltaisilta futuristisen deep housen edelläkävijöiltä. Se ei ole mikään ihme, kun huomioi mitä Low Steppan uralla on jo tapahtunut.

Low Steppan uran katapulttasi hänen bootleg-remixinsä Route 94:n ”My Love” kappaleesta. Miljoonia katselukertoja Youtubessa kerännyt hitti nosti myös Low Steppan Soundcloud-sivun ylivoimaiseen suosioon housefanien keskuudessa. Nyt hänen kappaleitaan kuullaankin säännöllisesti lähes kaikilla Iso-Britannian tärkeimmillä tanssimusiikkikanavilla,radiotaajuuksia myöten.

Seuraavana vuorossa oli Low Steppan remix Hardriven ”Deep Inside” klassikkokappaleesta, jonka legendaarinen levy-yhtiö Strictly Rhythm nappasi julkaisulistoilleen. Tämäkin single nousi suoraan Traxsourcen myyntilistojen kärkeen julkaisuviikollaan.

Route 94 – My Love (Low Steppa Remix)


Hardrive - Deep Inside (Low Steppa Remix)


Low Steppa – Sleepless Nights EP
https://soundcloud.com/low-steppa/sets/out-now-on-food-musicFuture House ✖ Low Steppa

LOW STEPPA (Simma Black Records, Rinse FM, UK)
https://www.facebook.com/LOWSTEPPA/

NINTH FLOOR
https://www.facebook.com/NinthFloor/

NICK K (DOPE HKI, Bassoradio)
https://www.facebook.com/nickkscom/

UPI (Future House, Bassoradio)
https://www.facebook.com/DjUpiFinland/

FLOWJACKS
https://www.facebook.com/flowjacksofficial/Date: Sat 23.04.2016
Time: 22-04
Place: Pressa, Helsinki

Tickets:

12€ (including cloakroom fee) + BF
Presale tickets from Ticted: https://www.ticted.com/fi/events/3043

13€ from the doorVaraa itsellesi pöytä Pressasta! Tarjolla on upeita 4 hengen pöytiä. Pakettiin kuuluu tietenkin jonon ohitusoikeuden ohella myös pullo kuplivaa! Tiedustelut [email protected] ja hinta 150€. Toimi nopeasti, sillä pöytiä on rajattu määrä!Future House ✖ Kutsukilpailu

Kutsu Future House Pressa -Facebook tapahtumaan 50 ystävääsi ja kirjoita tämän kuvan alle:

www.facebook.com/events/1019959061407951/permalink/1063136350423555/

kommenttina "Low Steppa + kutsuttujen määrä". Kaikkien osallistujien kesken arvomme päivittäin avecillisen sisäänpääsyn ensi lauantain Pressan iltaan!

Favorites 1