DANCETERIA & FADE presents HEIKKI L & TEMPER2 United Tour / TURKU

  From until   www.facebook.com/…/1042905642465606  
The Monkey, Turku   Show map

DANCETERIA & FADE presents
HEIKKI L & TEMPER2 United Tour

Pe 11.3.
The Monkey, Turku
Tickets 5 € before midnight, 7 € after
(Huom! Obs! Partystarer-lista sekä muut etuudet ei voimassa tänäiltana)
Advance tickets via Ticted here: https://www.ticted.com/en/events/2890

HEIKKI L (Danceteria, Sony Music)
TEMPER2 (FADE, Playground Scandinavia)
CUT & SLICE (Floorluv)
FUTURAL

Kaksi maan tunnetuimpiin kuuluvaa elektronisen tanssimusiikin klubibrändiä DANCETERIA ja FADE yhdistävät voimansa ainutlaatuisen yhteiskiertueen muodossa! Samalla juhlistetaan kiertueen headlinereitten Suomen Housen kummisedän HEIKKI L:n ja festivaaleja ja klubeja viime vuodet isosti rokanneen TEMPER2:n yhteissinglen “UNITED” julkaisua!

Jo 11 vuoden ajan DANCETERIA on tuonut maahan maailman isoimpia House- musiikin nimiä, joista mainittakoon mm. Mark Knight, Stefano Noferini, Jay Lumen, Dyro, Deniz Koyu. Samoin pitkään eli nyt kuudetta vuodetta toimiva FADE on tunnettu tapahtumissaan näyttävistä videovisuaaleista, sekä huippuluokan kotimaisista, sekä ulkomaisista House- ja Techno- vieraista.

Luvassa on siis parasta soundia Housen eri alalajeista aina Future Housesta Techiin ja Big Roomista Bass Houseen, isoja videovisuaaleja, dekoraatioita ja maan parasta klubifiilistä!

Tapahtumassa nähdään dekkien takana HEIKKI L, TEMPER2, Floorluv- klubistaan ja kovista julkaisuistaan tunnettu CUT & SLICE sekä paikallista kovaa osaamista näyttämässä DJ FUTURAL.

Nähdään tanssilattialla!


WE MAKE IT UNITED

www.facebook.com/djheikkil
www.facebook.com/temper2