Machine Soul: After Party / Hannu Ikola, PdlC, drS, DJ Jese & Spix Cola

  From until   Buy tickets   www.facebook.com/…/159104177794177  
Katse Ravintolat, Jyväskylä   Show map

Jyrockin ja Arktisen Upeeta -festivaalin yhteistyössä järjestämä Machine Soul After Party jatkaa leffapäivää yöhön asti. DJ:t soittavat tapahtuman nimikkodokumentin hengessä elektronista musiikia housesta teknoon Katseen uudistuneessa cocktailbaari 26:ssa. Paikallisten DJ:den Pdlc:n, drS:n, Spix Colan ja Jesen lisäksi 26:een saapuu Machine Soul -dokumentissakin nähty ja kuultu tuottaja-DJ Hannu Ikola. Illan tunnelman viimeistelevät Aamu-kollektiivin visuaalit.

Liput 3€
Ennakot www.katse.bar

DJ:t:
Hannu Ikola (Etherwerks, HKI)
DJ Jese (Bravik)
PdlC (Aamu)
drS (Aamu)
Spix Cola

Visuaalit: Aamu

MUISTA MYÖS!
Machine Soul - a Documentary Film -näytös
Pe 12.2. kello 19.00 · Liput 9/7€
Keski-Suomen museo, Alvar Aallon katu 7
Konesielu (Machine Soul) on dokumenttielokuva suomalaisista elektronisen musiikin tekijöistä. Se on kurkistus musiikin tekemisen tapoihin, rituaaleihin ja filosofiaan, mutta ennen kaikkea siihen palavaan intohimoon, joka ajaa muusikoita tekemään omaehtoista taidettaan vuodesta toiseen. Ulkopuoliselle kylmänä ja elottomana näyttäytyvä musiikki paljastuu tekijöidensä kautta monitasoiseksi ja sielukkaaksi elämäntavaksi.

Jyrock Katseessa 15.-16.4.2016
Vaihtoehtoisen populaarimusiikkiin sisäfestivaali Jyrock nostaa tänä vuonna entistä enemmän esille elektronista musiikkia ja siihen vahvasti liittyvää DJ-kulttuuria. Ensimmäiset esiintyjät paljastetaan helmikuun alkupuolella osoitteessa www.jyrock.fi.

Arktisen Upeeta -festivaali 9.-14.2.2016
Pohjoismaisen elokuvan festivaalilla jälleen talven elokuvaparhaimmistoa! www.arktisenupeeta.net