Moist eau de Club

  From until   www.facebook.com/…/875834579199729  
The Monkey, Turku   Show map

Legendaarisen ja tänä vuonna täysi-ikäseksi tulevan Pussy eau de klubin pikkusisko, Moist eau de Club palaa juurilleen pitkän tauon jälkeen. Energiaa uhkuvan Moist klubin musiikkitarjonta on laaja, parasta musiikkia ilman genrerajotteita. Dekkien takana nähdään huippu vieraita, niin kotimaisella kuin ulkolaisella kattauksella. Perjantaina 4.3.2016 tulemme Turkuun Teknon siivittämänä, mukanamme Helsingin katujen kovikset Katerina ja Kristiina Männikkö sekä uusi lupaus Hilla Liila. Illan houstaa legendaarinen klubiemäntä ja promoottori Taru Kokkonen. Katerina ja Kristiina Männikkö ovat pitkän linjan DJ:tä ja kuuluvat Helsingin Ääniwallin sekä Kaiku klubien vakiokalustoon.

Luvassa on musiikillisesti laadukas ja antoisa ilta! <3


Moist eau de Club Turku 4.3.2016
The Monkey
Aurakatu 3, Turku
22:00 - 04:00
K-18
Ticket: 5,00€ / 6,00€

Advance tickets & VIP tickets via Ticted here:
https://www.ticted.com/en/events/2878

Huom! Obs! Monkeyn VIP-kortilla poikkeuksellisesti kortinhaltija +2 avec Free In, Partystarter-lista sekä muut etuudet ei ole voimassa tänäiltana.


DJ´S


KATERINA

Vahvalla emotionaalisella latauksella viritetyistä keikoistaan tunnettu DJ Katerina ammentaa Detroitin rosoisesta housesta, kesyttömistä Chicago-raidoista ja Berliinin tummasävyisestä teknosta. Pitkään kotimaisilla klubeilla ja festivaaleilla vaikuttanutta aktiivia on kuultu viime vuosina etenkin Kaikussa ja Ääniwallissa. Paikallisten vakiopaikkojen ohella Katerina keikkailee säännöllisesti myös ulkomailla, viimeisimpinä Sofia, Tallinna, Barcelona ja Pariisi. Kuluvan vuoden puolella ilmestyy myös yhdessä Jori Hulkkosen kanssa tehty vinyylijulkaisu. Katerina on ollut intohimoisesti mukana musiikkiskenessä jo teini-ikäisestä asti ja on alalle erittäin omistautunut. Legendaarinen Gilles Peterson on kuvaillut Katerinaa yhdeksi Suomiskenen päämotivaattoriksi, kovaksi DJ:ksi ja tuottajaksi.

http://www.facebook.com/katerinadj
http://twitter.com/KaterinaAndonov
http://instagram.com/katerina_andonov
http://lover0607.tumblr.com


KRISTIINA MÄNNIKKÖ

"Kristiina Männikkö on DJ, joka kuratoi tilaa. Tanssilattia muuntuu kentäksi, jonka läpi ruumiilliset energiat ja taiteelliset konseptit virtaavat. Levyvalikoimallaan, joka kulkee estottomasti eri genrejen läpi. Intohimo tanssimusiikkiin ilmenee hänen tekniikassaan; lähes klassisessa tavassa, jolla jokainen kappale saa seistä omillaan, osana Männikön laajempaa kokeellista rakennetta. Männikkö on yksi harvoista residenteistä Helsingin Kaiku-klubilla tämän avaamisesta lähtien. Hän on asiantuntija tanssittavuudessa, kehomusiikin nykyaikainen määritelmä, hienostunut arvoitus."
HILLA LIILA

Hilla Liila on uuden sukupolven nuoria lupauksia. Hänen intohimonsa musiikkiin on vahva ja siirtymä tanssilattialta dekkien taakse tulee suoraan sydämmestä. Tyyleinä toimii housen ja teknon kaikki sävyt ilman mitään rajoja. "Pitää soittaa sitä mistä tulee hyvä fiilis ja mikä resonoi", kattaa hyvin sen, mikä toimii hänen polttoaineenaan. Uutena skenessä hän kuitenkin vielä rakentaa omaa tyyliään joka kehittyy koko ajan. Settinsä hän suunnittelee tarinoiden tapaan joissa on aina selkeä alku, keskikohta ja loppu. Jokainen kappale on tarkoin valittu ja osa jotain suurempaa kokonaisuutta.