Soundyard Pres. Tempo Giusto - 6 Hour set

  From until   www.facebook.com/…/784051858405338  
Paino., Turku   Show map

SOUNDYARD PRES. TEMPO GIUSTO (OPEN TO CLOSE 6H SET)

Tempo Giusto on maailman kysytyimpiä tech trance nimiä ja viime vuoden myydyin suomalainen trance artisti Beatportissa. EDMSauce kruuunasi Tempon uudeksi tech trancen kuninkaaksi, ja hänestä on tullut yksi Suomen suurimmista vientinimistä sekä artistina että DJ:nä. Viime kuukausina hän on soittanut muun muassa Australiassa, Japanissa, Iso-Britanniassa ja Ruotsissa. Edessä on tänä vuonna vielä keikat esimerkiksi Kanadassa, Yhdysvalloissa, Hollannissa ja Argentiinassa.

Tempo Giusto on tunnettu lukuisista Top10 listahiteistä kuten Benzin, Blacksmith, TechCorp ja Geometrix. Uniikilla soundillaan Tempo on vakituinen vierailija maailman kärkinimien seteissä. Niin Ferry Corsten, Simon Patterson, Lange, kuin Bryan Kearneykin ovat tunnustaneet olevansa hänen suuria faneja. Keväälle 2016 on luvassa lisää isoja julkaisuja, mm. tulevat singlet ‘Cujo’ (Create Music) ja ‘Open Your Eyes’ (Kearnage) saivat eksklusiivisen ensisoiton A State of Trance 750 tapahtumassa.

Tempo Giusto vetää nyt ensimmäisen kerran “Open to Close” keikan Suomessa. Luvassa on siis ennenkuulumaton kuuden tunnin klubisetti kaikille energisen konemusiikin ystäville.

--

Paino. (Åbo)
4.3.2016
Klo 22.00 - 04.00
Liput 8€