SYNΛPSI 10 vuotta - jäähyväisbileet!

  From until   www.facebook.com/…/747867475342298  
Ravintolalaiva Wäiski, Helsinki   Show map

(information in English: https://www.synapsi.info/synapsi10/#in_english)

SYNΛPSI järjestää helmikuun 26.-27. päivä 10-vuotisjuhlansa kunniaksi kaikkien aikojen kaksipäiväiset synttärit.

10 vuoden kohdalla plakkarissa on 92 tapahtumaa, 92000 flyeriä, 243 DJ-vetoa ja 93 toteutettua live-keikkaa, jolloin on hyvä pistää hommalle tyylikkäästi piste. 10-vuotisjuhlat tulevat samalla olemaan klubin jäähyväistapahtuma.

Toivotamme kaikki tervetulleiksi paikalle nauttimaan monipuolisesta ohjelmasta, joka pitää sisällään musiikillisesti niin synkempää rokkiä kuin vaihtoehtoista elektronista musiikkia, synkiöpipareita, runotyttöshowta ja postmodernia ironiaa.


Ohjelma aakkosjärjestyksessä:

Cryo (Live / Ruotsi)
[di unru] (Live / Suomi)
DeeJay Flambeau, Fuschia & DJ Ohmi (DJ / Suomi)
Forgotten Sunrise (Live / Viro)
Helquin & Pearly (DJ / Suomi)
Hocico Official (Live / Meksiko)
ILΛRI 0 (Leipuri / Suomi)
Kuroshio (Live / Suomi)
Leaether Strip (Live / Tanska)
Metal Machine Girls (? / Suomi)
Mrrrrj & Santtu (DJ / Suomi)
Nera Kimera (Tankotanssi / Globaali)
Oldschool Union (Live / Suomi)
Rabia Sorda Official (Live / Saksa)
Stigmatroz (Live / Espanja)
Telemark (Live / Ruotsi)
The Exploding Boy (Official) (Live / Ruotsi)
The House Of Usher (Gothic Rock Band) (Live / Saksa)
Two Witches (Official) acoustic (Live / Suomi)
Unesta (Runo / Suomi)


Ohjelma tarjoillaan laadukkaan toteutuksen kera, joka pitää sisällään laadukkaan äänentoiston ("loud and clear") ja valototeutuksen, jotka yhdessä tuovat parhaat puolet esiin jokaisesta ohjelmanumerosta. Intiimi, kelluva, tapahtumapaikka luo aivan omanlaisensa välittömän fiiliksen päättäjäisille.


Tervetuloa!


Liput: 38€ (pe-la, ennakko)

Ennakkoliput hankittavissa ilman välityspalkkiota tapahtuman saitilta osoitteessa https://www.synapsi.info/synapsi10/ (-> "Liput"). Maksuvälineenä toimivat yleisimmät maksukortit, liput toimitetaan sähköpostitse.

Rajoitettu erä fyysisiä fluoro-koristeltuja lippuja myynnissä Helsingin Asematunnelin Cybershopissa. Maksu käteisellä (tasaraha).


Ikäraja: 18 vuotta
Ohjelmanumeroiden esittelyt:

DI:UNRU:
Kotimaista menevää post-punkia syntsapopin vaikutteilla ilman turhaa itsetarkoituksellista retroilua. Ehdottomasti yksi tämän hetken kiinnostavimpia uusia tulokkaita kotimaisella kartalla.

FLAMBEAU, FUSCHIA & OHMI
Tästä se kaikki alkoi. Ensimmäisessä SYNΛPSI -tapahtumassa soittanut DJ-kolmikko joka edelleen yhtä iskussa kuin silloin joskus. Kaiuttimista tuutataan ulos parhaat elektroniset kappaleet ja tyylit taipuvat aina kovimmasta rhytmic noise -rutinasta nostattavimpiin futurepoppeihin ja jyräävimpiin aggrotecheihin.

FORGOTTEN SUNRISE
Kaikkien genrelokeroijien pahin vihollinen, tallinnalainen Forgotten Sunrise, yhdistää niin metalli-, industrial-, tekno- kuin avantgarde-vaikutteet uniikkiin musiikkiinsa jolle bändi on antanut mm. nimitykset deathbeat ja non-easy listening. Bändi on ollut toiminnassa koko modernin virolaisen vaihtoehtoscenen olemassaolon ajan vuodesta 1992, ja bändin kokoonpano on aina elänyt johtohahmo Kuratinon pysyessä mukana alusta alkaen. Bändi on jatkuvassa muutoksessa ja ei ikinä sammaloidu paikalleen, siispä onkin nyt aika kokea taas viimeisin inkarnaatio.
https://open.spotify.com/artist/7mur1e1aogsrBGbJhpWBg4

HELQUIN & PEARLY
Charnel Haus -klubilta tutut maanmainiot DJ:t, joiden pettämätön tyylitaju saa aina vaativimmankin tanssilattian liekkeihin. Levylaukuista löytyy niin goottia, indietä kuin syntsa-wave-osaston kamaa.

HOCICO
Mexico Cityssä 1993 alkunsa saanut Hocico on valloittanut synkät tanssilattiat ympäri maailmaa. Hocicon inspiraation lähteenä on toiminut niin maailman saastunein kaupunki, ihmiskunnan rappio ja misantropia kuin kaikki näitä tunnelmia peilaavat musiikkityylit aina black metalista vanhaan industrial-raastoon ja synkkään psy-tranceen. Hocico kuuluu niihin harvoihin bändeihin, jotka ovat pysyvällä tavalla vaikuttaneet siihen miltä EBM-musiikki nykyään kuulostaa. Tarvitseeko tätä bändiä oikeasti edes esitellä? Ei! Saavu paikalle kun yksi klubin uudelleen ja uudelleen toivotuimmista live-kokoonpanoista saapuu taas kylvämään tuhoa.
https://open.spotify.com/artist/5cilSDFcAQcLwh0dNqMhrE

ILΛRI 0
Helsingin vaihtoehtoscenen virallinen synkiöleipuri on useita kertoja ilahduttanut klubiväkeä eri tapahtumissa design-pipareillaan. Klubin päättäjäisjuhlissa luvassa korvakarkin ohella myös makunystyröitä kutittelevia kokemuksia.

KUROSHIO
Kuroshio on aQi Kuroshion musiikillinen mielentuotos, jonka musiikki seikkailee syvällä kyberpunk-teemaisten lyriikoiden ja elektronisten äänimaisemien maailmassa. Kuroshio on, muiden alan tapahtumien ohella, esiintynyt SYNΛPSIssakin useita kertoja, ja tällä kertaa bändi tulee esittelemään uuden albumin tyylinsä, joka on jatkumoa vuonna 2012 julkaistulle Biomechanic -debyyttialbumille.
https://open.spotify.com/album/1dzfXW0eYqyvaJLYOz6jHY

LEÆTHER STRIP
Jos pitäisi valita keskeisimmät electro-industrial -genren kehitykseen vaikuttaneet artistit, on tanskalainen Leæther Strip ehdottomasti yksi niistä. Leæther Strip on Claus Larsenin projekti, joka on ehtinyt kokea ja vaikuttaa vaihtoehtoskeneen jo neljällä vuosikymmenellä aina perustamisestaan asti, pysyen silti aina relevanttina. Onkin suuri kunnia saada Leæther Strip soittamaan intiimi klubiesiintyminen klubin päätöstapahtumaan.
https://open.spotify.com/artist/0klcoRwPQF1GMv8FrA7F8V

METAL MACHINE GIRLS
Androids with pearls. Attacking the the core.

MRRRRRJ & SANTTU
Monilta eri klubeilta tutut DJ:t, jotka pitävät huolen siitä että lattialla soi parhaat goottirockit, wavet ja vastaavat aina parhaimmista klassikoista uusimpiin mielenkiintoisuuksiin.

OLDSCHOOL UNION
Vanhan koulun bassolinja-EBM-jytäämistä, poliittista sanomaa ja kieli poskessa -ironiaa loistavalla tavalla yhdistelevä Oldschool Union on viimeiset vuodet soinut tasaisesti kaikissa kotimaisissa alan tapahtumissa ja tehnyt unohtumattomia live-esiintymisiään eri klubeilla ja festivaaleilla koti- ja ulkomailla. Nyt Oldschool Union kolmatta kertaa SYNΛPSIn lavalla uuden albumin julkaisun myötä.
https://open.spotify.com/album/4iQpYGaueLRHbq2m6ApMes

RABIA SORDA
Rabia Sorda on vapaa sielu, joka seilaa musiikin syvyyksissä genrerajoista välittämättä. Elektro-punkin raivo kohtaa post-punkin tunnelmoinnin ja repivät kitarat istuvat yhteen elektronisten äänimaisemien kanssa - Rabia Sorda on räjähtävää synkemmän laidan modernia elektro-rockia parhaimmillaan.
https://open.spotify.com/artist/1KCYy9U2oqbrhdvrr1j7FC

STIGMATROZ
Barcelonasta käsin toimivan Stigmatrozin juuret ovat syvällä Latinalaisessa Amerikassa ja bändin tyyli on tämän mukaisesti täynnä tulisuutta. Kummallakin jäsenellä on pitkä tausta erilaisista musiikillisista projekteista mikä heijastuu myös bändin vaikutteisiin - musiikillisesti Stigmatroz on sekoitelma darkwavea, aggrotechiä ja punkia johon live-muodossa keitokseen lisätään sopiva määrä teatraalisuutta.
https://open.spotify.com/album/2XPtjpGyMLm4fx39XQt7du

TELEMARK
Alternative-scenen musiikin monittelija Elliott Berlin (Aesthetic Perfection, Maskinoperatör, Auto-Auto) esittelee uuden puolen musiikillisesta osaamisestaan Telemark -projektillaan. Telemark poimii parhaat palat darkpopista, post-punkista ja wave-rockista. Live-tilanteessa Elliott kasaa ympärilleen monissa eri projekteissa harjaantuneista muusikoista koostuvan bändin, jolta voi bändin nuoresta iästä huolimatta odottaa todella varmoja otteita lavalla.

THE EXPLODING BOY
Tukholmalainen The Exploding Boy liikkuu melankolisen rockin maailmassa poimien parhaat palat indie-rockista ja post-punkista toteuttaen paketin huippuluokan tuotannon kera. Bändi on eittämättä oman scenensä ahkerimmin töitä paiskivia porukoita, joka on vuoden 2006 perustamisen jälkeen ehtinyt julkaista neljä täyspitkää albumia, useita singlejä ja tehdä useamman Euroopan kiertueen sekä esiintyä kaikilla keskeisillä festivaaleilla. The Exploding Boy on kertaalleen nähty Helsingissä Nightfallin buukkaamana, ja nyt bändin uusin kokoonpano tulee tänne näyttämään miten homma tehdään - ainakin ne ketkä olivat viime kerralla paikalla tietää että odottaa sopii ehdotonta parhautta kun puhutaan synkän sävyisestä rockista.
https://open.spotify.com/artist/7vo5jGyLGoHAbT47mV1Tsv

THE HOUSE OF USHER
Tanssilattiaystävällistä goottirockia puhtaimmillaan - ei tarvitse sen kummempia jorinoita. Bändillä takana jo 25 vuotta aktiivista toimintaa, albumeita toistakymmentä (mistä näitä muistaa?) ja lukemattomia keikkoja siellä-sun-täällä pienissä ja isoissa tapahtumissa. Syksyllä 2015 tulee taas uusi albumi ulos, ja tapahtumassamme on kunnia esitellä tämä bändi, jota moni on pitkään odottanut, täkäläiselle yleisölle.
https://open.spotify.com/artist/7C9RHQV2ASzJhN85MuKhsi

TWO WITCHES acoustic
Fanitettu, kiistelty, dissattu ja palvottu, mutta ei koskaan, ikinä, missään vaiheessa 28-vuotisen uransa varrella, unohdettu kotimaan goottijyrä. Lukematon määrä keikkoja eri puolilla maailmaa ja tajuton määrä erilaisia tarinoita mahtuu bändin historiaan. Tällä kertaa he tulevat vetämään 2015-kesän Lumous -festivaalilla ensimmäistä kertaa nähdyn akustisen keikan, jossa bändi esittelee toisen puolensa.
https://open.spotify.com/artist/3sowy5NnDPFuP6zrQOp4nF

UNESTA
Runoesitys. Odotettavissa on vain odottamatonta, kun Unesta esiintyy.

Oikeudet ohjelmamuutoksiin pidätetään.

Favorites 2