Skidit Disko - Suuri Viidakkoseikkailu

  From until   Buy tickets   www.facebook.com/…/1488990808074699  
Skidit Festarit, Helsinki   Show map

Kuuletko rumpujen koolle kutsuvan rytmin? Näetkö valon kajastuksen puiden keskellä? Viidakon eläimet kerääntyvät yhteen: apinat, norsut, kauniit perhoset ja värikkäät linnut. Heimo on koolla - on tanssin ja hauskanpidon aika! Tervetuloa mukaan Skidit Diskon suurelle naamiaissafarille, matkalle musiikin maailmaan. Voit pukeutua eläinmaailman hahmoksi tai vaikkapa viidakkoninjaksi. Unohdetaan hetkeksi arki ja ollaan jotain ihan muuta. Hassutellaan!

DARUDE! Skidit Diskon keväällä villinnyt, miljoonia levyjä myynyt ja maailman kymmeniä kertoja kiertänyt Ville “Darude” Virtanen palaa sekoittamaan safarin pikkuseikkailijoiden höyhenet ja hörhelöt rytmeillään. Soittokaverina hänellä on Skidit Diskon residentti, monesti Suomen parhaaksi DJ:ksi valittu Orkidea. "Absolutely the coolest event I've EVER been involved in”, kertoo Darude Skidit Diskon edellisestä vierailustaan. Päivän toinen vierailija on Helsinkiläisen viihtymiskulttuurin legenda ja uranuurtaja, dj-tuottaja, Flow Festivalin ohjelmapäällikkö, Skidit Diskon kotina toimivien Kaikun ja Kuudennen Linjan omistaja Lil' Tony!

Diskosta löytyy myös iki-ihana Vironniemen päiväkodin herkkukahvila chillailuun, josta voit hankkia itsetehtyjä leipomuksia, torttusia ja herkkupussukoita. Työpajassa on tällä kertaa rummmutusta, opettajana Djembepajan Aakusti Oksanen. I like to move it, move it... You like to MOVE IT!

Skidit Disko - Suuri Viidakkoseikkailu (Loppuunmyyty)
Lauantai 30.01.2016
Klo 14:00-17:00
Kuudes Linja & Kaiku, Kaikukatu 4, Kallio

DJt:
Darude (One & Only!)
Orkidea (Skidit Disko)
Lil Tony (Kaiku)

Valot: ValoJani
Houst: Sami Uotila

Loppuunmyyty
Peruslippu 8€ + Tiketin kulut 2,50€
Perhelippu 24€ (4hlö) + Tiketin kulut 3€
Liput myynnissä Tiketissä https://www.tiketti.fi/ ke 16.12. klo 12:00 lähtien.