Skidit Risteily #1

  From until   Buy tickets   www.facebook.com/…/1641577269442837  
Silja Symphony, Stockholm   Show map

Hiiohoi! Nyt lähdetään risteilylle!

Lapset valtaavat laivan kolme kertaa kevään aikana. Unohdetaan hetkeksi arki, pakataan pikkureput ja viedään unilelut hämmästyttävälle meriseikkailulle. Skidit Risteilyt lastataan kuplilla, kuperkeikoilla, sähinällä ja pöhinällä. Nyt ei tylsytellä vaan hassutellaan. Jokaisella Skidit Risteilyllä on hauskaa ohjelmaa, kuten lasten oma paraati, liikunnallinen satuseikkailu, disko ja unille rauhoittava iltasatu. Laivamatka on kuin suuri seikkailu; yöpyminen hyttipesässä, syöminen ravintolassa, pallomeret ja värikäs lastenohjelma vievät koko perheen minilomalle. Mukana matkalla on oma Skidit Risteily-emäntä, jonka kanssa kuljetaan koko jännä meriseikkailu läpi.

Naamiaisjuhlat! Ensimmäisellä Skidit Risteilyllä 21.3. matkaan voi lähteä naamiaisasussa. Tervetuloa satuprinsessat, viidakon eläimet, supersankarit tai pikkukarhut. Jos omaa asustetta ei ole, voit askarrella sellaisen matkan varrella työpajassa. Meriseikkailu jatkuu naamiasparaatilla jännään ihan uudenlaiseen ja ennennäkemättömään satuseikkailuun. Huu! Diskossa vuorostaan irroitellaan maista tutun huippusuositun Skidit Diskon “isän” DJ Orkidean tahtiin. Luvassa on hulvatonta menoa ja kaikenlaisia hauskoja tanssitehtäviä. Illan lopuksi unille rauhoitutaan yhteisen ltasadun merkeissä. Mukana menossa matkanohjaajana on Ipanaparadiosta tuttu juontaja Allu!

On siis aika katkaista arki, viettää aikaa lasten kanssa ja lähteä minilomalle Skidit Risteilylle Silja Linen laivoille. Ota kädestä kiinni - nyt mennään!

Skidit Risteily #1
Silja Symphony Helsingistä - Päivä Tukholmassa-risteily
Lähtö ma 21.3. klo 17:00
Ti klo 09:45-16:45 Tukholmassa
Paluu ke 23.3. klo 10:30 Helsinkiin.

Kevään muut risteilyt:
18.4. Baltic Princess Turusta - 23h-risteily
9.5. Silja Serenade Helsingistä - Päivä Tukholmassa-risteily