Tku Techno w/ Sand of Morocco + Nepson 29.1.

  From until   www.facebook.com/…/544106142432514  
Paino., Turku   Show map

Tku Techno

Painossa levyjä rääkkäämässä The S.O.M & Nepson 23.00-04.00
Babylonin puolella Tku Trap


S A N D OF M O R O C C O

Sand of Morocco, alias The S.O.M. tuo seteissään tanssilattialle tuulahduksen Marokon kuuman hiekan lämmittämää meri-ilmaa. Turkulainen DJ on suosittu tanssittaja Turun ug-bileissä ja klubeilla, joissa yleisön vastaanotto on ollut aina vähintään positiivinen.

Sand of Moroccon esikuvia ovat mm. Sonny Foderan ja German Briganten kaltaiset modernit housetuottajat. The S.O.M. yhdisteleekin seteissään deep- ja techhousea sekä yhä enemmän raakaa teknoa.

The S.O.M. on esiintynyt mm. Avrossen kaltaisten tähtien kanssa.


N E P S O N

Nepson on tanssittanut turkulaisia rytmikkäällä ja tummalla deep, tech, ja tekno-soundillaan. Hän on noussut esille klubikonsepteissa kuten Eclipse, Glow Drop, Nightlife Turku, Wake Up! Turku, Technoground, Puremundo, jne. Nepson on nähty samoilla esiintymislavoilla mm. Daniel Portmanin, Jay Lumenin, Avrossen ja Ahmet Sendilin kanssa.

Nepsonin motto kuuluu näin: ”Rakkaus musiikkia kohtaan on jotain sanoin kuvaamatonta. Hyvää biisiä kuunnellessa ihminen on monessa paikkassa yhtäaikaa; käyttöön tulee kuudes aisti ja mielestä aukeaa uusia paikkoja. Haluan saattaa kaikki muutkin näihin samoihin tuntemuksiin!”


T K U T E C H N O

29.1.
Paino. Aurakatu 14
K19
22.00 - 01.00. 8€ (Babylonin Tku Trap)
01.00 - 04.00. 5€