Heavyweight & Temper2 presents FESTIVAL - GLOW EDITION

  From until   Tickets 8€   www.facebook.com/…/198975847119160  
Baarikärpänen, Helsinki   Show map

Heavyweight & Temper2 presents FESTIVAL – GLOW PARTY EDITION
Pe 5.2.
Baarikärpänen, Helsinki
#doyouevenglowbro

Perjantaina 5. helmikuuta tipaton on viimeistään ohi kun Heavyweight & Temper2 tuo suositun FESTIVAL- konseptin Baarikärpäseen!
Luvassa avausillassa UV- dekoja, glowstickejä, UV- kasvomaalausta ja maan kovimmat bailudeejiinimet Heavyweight Dj´s ja Temper2 vieraineen rokkaamassa tanssilattian täyteen.

Varaudu bailaamaan isosti, soundia tulossa Trapista Future Houseen, EDM:stä Twerkiin huikeissa puitteissa kun Baarikärpänen muuntautuu hehkuvaksi UV- tanssilattiaksi!

Maan isoin tanssimusiikkinimi Heavyweight Dj´s on rokannut festareita ja klubeja, sekä esiintynyt maailman isoimpien nimien kanssa mm. Weekend Festivalin päälavalla ja 3.11. The Prodigyn kanssa Jäähallissa.

Temper2 nousi 2013 vuoden aikana isoimmaksi kotimaiseksi elektronisen tanssimusiikin läpimurroksi ”Creator” radiohitillään ja on räjäyttänyt klubeja ja festareita tiuhaan tahtiin viimeiset vuodet.

Heavyweightin ja Temper2:n vieraana tanssilattiaa täyttämässä nähdään Summer Heat- klubista tuttu Housemotion, Bad Tings- klubin isäntä Patrik Mikael, Helsingin klubien vakiokasvo Kotso sekä Future Housen nuoret lupaukset Gary Grant & Mr. Castle.

Tulossa parhautta eli nähdään tanssilattialla!

21-22 ilmainen sisäänpääsy + After dark ranneke. 22-23 liput 8€ sisältäen After dark rannekkeen. Klo 23-03 liput 8€.


HeavyWeight DJs (Universal)
Temper2 (Playground Scandinavia)
Housemotion (Summer Heat)
Kotso
Patrik Mikael (Bad Tings)
Gary Grant & Mr. Castle


www.facebook.com/heavyweightdj
www.facebook.com/temper2