Soundyard: Sneijder, Tempo Giusto ja Jace Headland

  From until   Buy tickets   Age limit: 20   www.facebook.com/…/soundyardevents  
Paino, Turku  
psy, techno, trance

SOUNDYARD
Soundyardissa yhdistyy trancen energisyys ja tech trancen industriaalisuus. Artistimme ovat tyylinsä kansainvälisiä kärkinimiä, jotka takaavat aina uniikin klubikokemuksen esityksellään. Ensimmäinen Soundyard toi Sean Tyasin Suomeen ja nyt on vuorossa Irlannin yksi kärkinimistä, Sneijder.

SNEIJDER
Soundyardin joulukuun vieraaksi saapuu Irlantilainen Sneijder. Debyyttialbumi “Everything Changes” saapuu kauppoihin marraskuun lopussa. Sympaattinen Irlantilainen kuvailee julkaisua seuraavalla tavalla: "Albumi on läpiluotaus minusta niin klubbaajana, musiikin kuuntelijana kuin artistina. Jokainen kappale sisältää elementtejä kaikista elektronisen musiikin tyyleistä. 'Everything Changes' kuvastaa täydellisesti sitä miten minä nautin musiikkia: Melodista, energistä ja täynnä tunnetta. Everything Changes - albumi kiertue tulee viemään Sneijderin ympäri maailmaa koko kevään 2016 ajan.

www.facebook.com/sneijdermusic
www.twitter.com/sneijdermusic
www.soundcloud.com/sneijder


TEMPO GIUSTO (Resident)
Tempo Giusto on maailman kysytyimpiä tech trance artisteja. Mm. hänen Benzin-singlensä on valloittanut kansainväliset myyntilistat ja on voimasoitossa trancen johtavien nimien seteissä.

www.facebook.com/tempogiusto
www.twitter.com/tempogiusto
www.soundcloud.com/tempogiusto


JACE HEADLAND (Resident)
Jace Headland on legendaarisen Monday Barin ykkösmies ja DJ-veteraani joka on keikkaillut ympäri maailman tärkeimpiä trance-klubeja Creamista Godskitcheniin. Headlandin tuotannot soivat jatkuvasti trancen ykkösketjun seteissä kuten Ferry Corsten, Markus Schulz, Paul van Dyk, jne.

www.facebook.com/jaceheadland
www.twitter.com/jaceofficial
www.soundcloud.com/jace


Paino. (Åbo)
4.12.2015
Klo 22.00-04.00
Ennakkoliput 10€: https://www.ticted.com/en/events/2520
Ovelta: 12€
K20

Favorites 2