YSÄRIBILEET : DJ Tony vs DJ Meke

  From until   Tickets 10€   Age limit: 18  
Bar Nightclub Oscar, Lapua   Show map  
house, oldskool, trance, urban

LET'S PARTY LIKE IT'S 1999!

Maamme ysäri-DJ -eliittiin kuuluvat Club Onniteekin DJ TONY ja We Love The 90's Eurodance-bileiden DJ MEKE tuovat ysärin takaisin Lapualle marraskuussa! Tästä illasta ei tule menoa puuttumaan, kun soittolistalla on kaikki tykeimmät ysärijyystöt Haddawaysta Scooteriin ja Raptorista Bomfunk MC'siin!!

DJ Tony aloitti uransa Lapuan legendaarisesta Simpsiö 969-radiosta vuonna 1993, soittaen omassa ohjelmassaan juurikin eurodancea ja sen ajan hittejä. Tämän miehen levykokoelmasta ei siis juurikaan ysäreitä puutu, ja Tony onkin käynyt 90's-keikoilla niin festareilla, yökerhoissa kuin risteilyilläkin.

DJ Meke on Tampereen lahja DJ-skenelle : miehen tekninen taituruus ja laaja musavalikoima tekevät hänestä yhden parhaista ysärikeikkaa heittävistä soittajista koko maassa. Omia "We Love The 90's Eurodance"-iltoja pitävä Meke on tuttu näky festareilta ja ysäri-illoista ympäri Suomen.

Toivebiisejä otetaan vastaan koko illan, kunhan kyseessä on YSÄRI! Näitä bileitä ei kannata missata, joten pilottitakki päälle, 501:t jalkaan ja vyölaukku kiinni, kohta mennään! :)

YSÄRIBILEET : DJ TONY VS DJ MEKE
| LA 28.11. | 23-04 | 10€ | K18 |

FB info:
https://www.facebook.com/events/449156935273483/

Favorites 1