Soundyard pres. Sean Tyas, Tempo Giusto, Jace Headland

  From until   Tickets 12€ Buy tickets   Age limit: 20   www.facebook.com/…/soundyardevents  
Paino, Turku  
psy, techno, trance

SOUNDYARD
Soundyardissa yhdistyy trancen energisyys ja tech trancen industriaalisuus. Artistimme ovat tyylinsä kansainvälisiä kärkinimiä, jotka takaavat aina uniikin klubikokemuksen esityksellään.

SEAN TYAS
Soundyardin ensimmäiseksi vieraaksi saapuu amerikkalaissyntyinen Sean Tyas. Sittemmin sveitsiläistynyt DJ-tuottaja nousi tanssikansan tietoon vuonna 2006, hänen "Lift" singlensä valloitettua Beatportin #1 myyntisijoituksen. Menestyksen siivittämänä Tyas ansioitui pian ”Best New DJ” ja ”One To Watch” palkinnoilla Mixmagin ja Beatportin palkontogaaloissa, ja nousi lukuisten muiden #1 hittien myötä myös DJ Magazinen Top-100 listalle.

Uransa aikana Tyas on esiintynyt mm. Tomorrowlandissa, Ministry of Soundissa, A State of Trancessa, ja Godskitchenissä, sekä lukuisissa muissa legendaarisissa tapahtumissa. Ajan hengen mukaisesti Tyas yhdistää tuotannoissaan vauhdikkaan trancen teknohtavaan tyyliin ”#IAMDEGENERATE” brändillä, joka sopii Soundyardiin täydellisesti.

www.facebook.com/seantyasmusic
www.twitter.com/seantyas
www.soundcloud.com/seantyas

TEMPO GIUSTO (Resident)
Tempo Giusto on maailman kysytyimpiä tech trance artisteja. Mm. hänen Benzin-singlensä on valloittanut kansainväliset myyntilistat ja on voimasoitossa trancen johtavien nimien seteissä.

www.facebook.com/tempogiusto
www.twitter.com/tempogiusto
www.soundcloud.com/tempogiusto

JACE HEADLAND (Resident)
Jace Headland on legendaarisen Monday Barin ykkösmies ja DJ-veteraani joka on keikkaillut ympäri maailman tärkeimpiä trance-klubeja Creamista Godskitcheniin. Headlandin tuotannot soivat jatkuvasti trancen ykkösketjun seteissä kuten Ferry Corsten, Markus Schulz, Paul van Dyk, jne.

www.facebook.com/jaceheadland
www.twitter.com/jaceofficial
www.soundcloud.com/jace


Soundyard presents Sean Tyas (US)
Paino. (Åbo)
24.10.2015
Klo 22.00-04.00
Liput ennakkoon 12€ Tictedistä @ https://www.ticted.com/fi/events/2300
Liput 14€ ovelta

K20

Favorites 1