Electronic WedNesDay

  From until   Tickets 6€   Age limit: 18   www.facebook.com/…/959358967441129  
Club Remix, Helsinki   Show map

Bileklubi PARTY SHEEP jatkaa heti avajaisten jälkeen keskiviikkona Electronic WedNesDay- teemalla !

Tämä klubikonsepti keskittyy viikottaiseen bilettämiseen maanantaista keskiviikkoon vaihtuvilla teemoilla sekä artisteilla.

Iltojen levyseppinä toimivat kokeneet ammattilaiset jotka ovat pistäneet hullut bileet pystyyn ympäri suomea, aina Oulusta Kuopioon, Helsingistä Tampereelle ja Turkuun, myös Berliiniin, Pietariin sekää Tallinnaan saakka vierailleina.

Electronic WedNesDay tarjoaa joka keskiviikko huolella konemusabileet housesta teknoon ja minimaliin myös mennää melbournen ja trancen rajamailla, joten nyt viikonloppuna kannattaa vain levätä ja odottaa ensi viikon bileitä. Näitä ei kannata missata !!

Merkkaa keskiviikko 16.9. kalenteriisi ja tule bilettämään mukaan Iso-Roban kovimpaan klubiin. Juomat edullisia ja meno on taattu !!!

Ps. Tsekkaa myös skabat ja kutsu kaverit mukaan !

DJ LINEUP :

VICTOR MIKE

https://www.facebook.com/Dj-Victor-Mike-211055298985587

HOLLOWBASE
https://www.mixcloud.com/djhollowbase/


DEWILLE

—————————————————————————


OSALLISTU VIP-KILPAILUUN!

Haluatko voittaa VIP-PAKETIN ? Jos haluat voittaa paketin itsellesi + 5 kaverillesi niin osallistu kutsukilpailuun

- VIP-PAKETTI: Kutsu vähintään 40 ystävääsi tapahtumaan ja kommentoi seinälle ”PARTY SHEEP + montako kutsuit”. Kaikkien tämän tehneen kesken arvotaan palkinto, jossa voit voittaa illaksi oman pöydän sisäänpääsyineen ja sopivasti tarjoilua sinulle ja viidelle kaverillesi.

- ILMAINEN SISÄÄNPÄÄSY (10 nopeinta): Kutsu vähintään 100 ystävääsi FB-tapahtumaan, ja kommentoi seinälle ”PARTY SHEEP + montako kutsuit”. KYMMENEN nopeinta voittaa suoraan itselleen ilmaisen sisäänpääsyn bileisiin ja osallistuu automaattisesti myös VIP-PAKETIN arvontaan.

——————————————————————————

DATE: 16.9.2015
TIME: 22:00 - 04:00
ENTRANCE: 6 € (including cloakroom)
LOCATION: REMIX Nightclub, Iso Roobertinkatu 10, Helsinki
AGELIMIT: +18