Hämäräradio presents: Sunstorm

  From until   Tickets 15€   Age limit: 18   www.facebook.com/…/1107196279295758  
Hotelli Ravintola Tukkijätkä, Heinola   Show map

Nyt on aika heittää toppatakit nurkkaan ja kaivaa kesävermeet esille! Hämäräradio tuo kesän avaukseen neljä nimekästä ja huipulla olevaa klubi-skenen artistia. Illan aikana varmasti riittää bassotaajuutta ja näyttävyyttä lavalle koko rahan edestä. Tuomme bileisiin huipputekniikan pyroteknisin tehostein. Kesäiset elektronisen musiikin klubihitit tempaavat bilettäjät tanssilattian hurmokseen.

Tervetuloa juhlistamaan kanssamme koulujen päättymistä ja kesän alkamista! Tästä kesä voi alkaa ...


Ennakkomyynti: Maanantaina 20.huhtikuuta klo 9.00 alkaen Ravintola Tukkijätkästä

Lipun hinta : 15 euroa ( sis. 3e ovipalvelumaksun)


Artistit:

Jon Electra

Jon Electra on electro-house tuottaja/DJ Tampereelta. Vuonna 2013 Electran ura lähti kerralla käyntiin debyyttisingle “Monster”in julkaisun myötä. Supporttia sateli maailmanlaajuuisesti ja biisi kuultiin myös vuoden 2013 TommorrowWorld – festivaaleilla USA:ssa REVOLVRin soittamana. Tässä vaiheessa Jon Electran suosituin julkaisu on bootleg remix Ariana Granden kappaleesta “Break Free”, joka on kerännyt Youtubessa jo lähes 500,000 näyttökertaa. Kyseinen remix soitettiin myös Billboardin vuosittaisessa ”Women I Music” – gaalassa Arinana Granden kävellessä lavalle. Soittotyyliltään / -sisällöltään Electra on melko monipuolinen. Electro / Progressive Housen lisäksi seteissä kuullaan usein mm. moombah- sekä trapvaikutteita. Jon soittaa tamperelaisen F*ck Me It's Friday -klubin resident deejiinä.
www.facebook.com/JonElectraOfficial
www.soundcloud.com/JonElectraOfficial
www.instagram.com/jonelectramusic


Kajis

Kajis on helsinkiläinen Armin van Buurenin Armada -levy-yhtiölläkin noteerattu, nouseviin kotimaisiin trance-nimiin kuuluva tuottaja/DJ. Mies tarjoilee seteissään tämän hetken osuvinta trance/progesaundia erittäin uniikilla ja melodisella otteella. Humppasessioita on tullut soiteltua Clinicin, Hallmarkin, Pacifiquen ja Summer Sound Festivalin tapahtumissa ja stagea on päästy jakamaan mm. Mat Zo, Ronski Speed, Nitrous Oxide, Omnia ja Orkidea -nimisten herrojen kanssa.
http://twitter.com/kajismusic
http://instagram.com/samikajis

http://www.mixcloud.com/kajismusic/
http://www.youtube.com/user/kajis


Tom Fall

Tom Fall on lohjalainen huippudj/artisti, joka on nähty soittamassa mm. Malesian F1-radalla, Ibizalla, New Yorkissa keskellä Manhattania ja Lontoossa Ministry Of Sound-klubilla. Tällähetkellä Tomilla on levytyssopimus Armada Musicin kanssa, jonka perustaja ja omistaja on maailmankuulu trancenikkari Armin Van Buuren. Jatkuvasti kehittyvä artisti viihtyy paljon studiossa ja julkaisee remix-biisejä ja omaa tuotantoa. Tom Fall on yksi tunnetuimpia artisteja ja kuuluu Suomen Top-10 dj.ten joukkoon. Kotimaan kamaralla mies on soittanut mm. Winter Wonderlandissa, Summer Sound ja Colors- festivaaleilla. Toistamiseen Heinolaan saapuva artisti tulee varmuudella tykittämään erittäin tiukan setin, jossa kuullaa myös miehen omaa uutta tuotantoa.
http://www.tomfallmusic.com/
http://www.facebook.com/tomfallmusic
http://www.twitter.com/tomfallmusic
http://www.soundcloud.com/tomfall
http://dj.beatport.com/tomfall
http://www.armadamusic.com/
http://www.jamdjmanagement.com/


Chantola

Useaan otteeseen Heinolassa taitonsa näyttänyt dj/tuottaja Chantola saapuu jälleen villitsemään bilekansaa. Tekninen soittotaito ja palava halu musiikkia kohtaan ovat tehneet Chantolasta yhden Suomen vetovoimaisimmista house/tekno -artisteista. Turussa asuvan tuottajan biisejä ovat soittaneet maailmanluokan tähdet Armin van Buurenista Markus Schultziin. Studiossa viihtyvä Chantola on tullut tutuksi myös levy-yhtiöstään, Club 86 Recordingsista.
Mies on tänä vuonna julkaissut ahkerasti omaa tuotantoa.
http://chantolamusic.info/
https://www.facebook.com/Chantolamusic?fref=ts
Ääni ja valotekniikka : Sähköagentti Oy


**** In Hämäräradio we trust ****

Favorites 4