IT'S COOKIN' 9.5 @ HELMI w/ DJ KIILO & Haamu

  From until   Tickets 7€   www.facebook.com/…/1558973741058653  
Ravintola Helmi, Helsinki

11102635_1076064395742455_8642558392399680951_n_zpsh4ckzamt.jpg

IT'S COOKIN' [email protected] Helmi (Eerikinkatu 14, HKI)
LIVE:
* HAAMU (levynjulkaisukeikka klo 22.30)
DJ:t
* Kiilo (Tykki Productions, Joensuu)
* Lovroc
* Svengali
* Matilda Mela (We Love Helsinki)
* Miky Mau (DJ & RAPaoke host)

Liput: 7€ (22-00), 5 € (00->)
klo 22-04
K-20
--

FACEBOOK EVENT: https://www.facebook.com/events/1558973741058653/
--
Helmessä jo 3 vuotta aina kuun ensimmäisenä lauantaina tanssittanut It's Cookin' -klubi jatkaa kevään klubi iltoja perinteisellä tyylillä. Tälle kertaa saadaan nauttia livenä tuoreesta Suomi-hiphopista HAAMUn ”Puhallus”-levynjulkkarien muodossa klo 22.30. Illan aloittaa klo 22 yläkerrassa Rauha Trion konseptoima rap-karaoke RAPaoke, johon kaikki voivat osallistua ja joista Asenteellisimmat palkitaan! Totutusti kovaa DJ-meininkiä kuullaan sekä yläkerrassa johon vieraaksi saapuu Joensuun Tykki Productionsin puuhamies DJ KIILO DJ Hermannin ja Lovrocin lisäksi, sekä alakerrassa jossa puikoissa DJt Miky Mau ja Matilda Mela. Kuvia ja RAPaoke-biisilista: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.361758873845313.84021.208886212465914&type=1

It's Cookin' -klubilla kuullaan levymusiikkia laidasta laitaan ilman suuria genre-rajoituksia - musiikin rytmikkyys ja tanssittavuus on toki yhdistävä tekijä. Tyyleistä hiphop-funk-soul-disco-reggae-indiepop/electro mainittakoon. Helmen posh-posse ja hipsterit sekoittuvat boheemien lautailufiilistelijöiden yhdistelmäksi. It's Cookin' joka kuun ensimmäinen lauantai Ravintola Helmessä!
It's Cookin' menossa mukana Asenne, Gloryfy unbreakable ja Makia clothing.
----
HAAMU – PUHALLUS :https://www.facebook.com/Haamumies

Lapsena Neuvostoliitosta Suomeen muuttaneen Haamun uusi levy 'Puhallus’ julkaistiin 10.4 Meiän musiikki pienlevy-yhtiön kautta. Levyn tuottajina askaroi Haamun itsensä lisäksi alan huippuja, esimerkiksi Karri Koiran hovituottaja Palmroth ja vastapainoksi monia kansalle vieraampia tuottajia kuten MNSTRMKK ja Olli Maine. Mikrofonissa vierailee kattaus kotimaisen räpin voimahahmoja Asasta ja Paperi-T:stä Areen ja Stepaan.

Sanoituksissaan Haamu jatkaa aiempien levyjensä 'Melkein mies' ja 'Aikaa kalliimpi' tiellä, eli hioo kirkkaammaksi elämänasennettaan ja kertoo
omista kokemuksistaan arjessa ja musiikkimaailmassa. Myönteinen ja toiveikas ote säilyy levyn läpi. "Yritän tällä levyllä tarjota positiivista ja sydämellistä musiikkia, jota Suomeen kaivattaisiin enemmän."

Haamu kuuluu siihen detroitilais-tuottaja J-Dillan pelastamaan joukkoon, jotka vannovat nykivien rytmien, kokeellisten syntikkamelodioiden ja tinkimättömien, mutta tarttuvien kappaleiden nimeen. Levyn äänimaisema
on tätä päivää, vaikka räpin kulta-ajan kaiut kuuluvat taustalta. “Räpin juuret vaikuttavat aina musiikkissani, mutta eivät dominoi.”

Levystä on julkaistu 10.4.15 cd, digiversiot ja tuplavinyyli, ja nyt Helmessä juhlitaan vihdoin levynjulkkarikeikkaa!

VIDEO: "Haamu - Rushdie RMX feat. Paperi-T, Monsteri-Makke, Kalifornia-Keke":

----
DJ Kiilo https://www.facebook.com/TykkiProductions

Joensuun pitkän linjan DJ ja klubijärkkääjä (mm. Kerubi, Korvaboosti, Ilosaaren jatkot & Propleemaklubi) Kiilo saapuu toivotulle vierailulle pistämään tanssilattian kuumaksi!
----
DJ MIKY MAU http://www.facebook.com/itscookin

Monipuolisen musiikin rakastajana Miky Mau on soittanut levyjä eri tapahtumissa ja yhteyksissä vuodesta 2004 lähtien (mm. Rauha Trion klubit, BoardExpo, Wappulounas, Red Bull Crashed Ice, Kerubin Launtaidisko, Indiedisco) ja musiikkityylejä levylautasilta voidaan kuulla aina hiphopista electroon ja rockista funkyyn souliin. Lisäksi herra säätää musaa lautailuaiheisiin leffoihin ja toimii spiikkaajana monenmoisissa musiikkitapahtumissa, ja houstaa rap-karaoke RAPaokea.
Miky Mau on myös osa Rauha Trio kollektiivinen joka järjestää Soul Kitchen Clubia joka on yksi pisimpään Suomessa järjestettyjä iltoja It's Cookin'in lisäksi.
----
DJ LOVROC http://www.facebook.com/lovrocmusic ja http://www.facebook.com/rauhatriofin

Lovroc on helsinkiläinen DJ, tuottaja ja klubi promoottori. joka on tunnettu erilaisia tyyleistään, kokeellisuudestaan ja aktiivisesta keikkailusta. DJ Lovroc tuo juuri oikeat mausteet groovy keittoon! Tunnettusti 70-luvun mustan rytmimusiikin Funkin, Hip Hopin, Ghetto Funkin ystävä rutiininomaisesti täyttää tanssilattiat kerta toisensa jälkeen.
Asiantuntija esittelee aarteitaan suuresta levykokoelmasta ja jättää väkijoukot pyytämään lisää.

Lovroc on myös osa Rauha Trio kollektiivinen joka järjestää Soul Kitchen Clubia joka on yksi pisimpään Suomessa järjestettyjä iltoja It's Cookin'in lisäksi.
----
DJ HERMANNI https://www.facebook.com/djsvengali

Hermanni (aka Svengali) on tuttu nimi klubikuvioissa. Vuosituhannen alusta lähtien hän on pyörittänyt lukuisia klubeja Helsingin yöelämässä, merkittävimpinä mainittakoon kahdeksan vuoden ajan toiminut Ghetto Blaster, parhaimmillaan tuhansia ihmisiä vetänyt Kuningassoundi ja Bassoradiolla pyörivän Boom Shakalaka-ohjelman ympärille rakennetut globaalin klubimusan ja Afrobeatsin erikoisillat sekä parin viime vuoden ajan erilaiset We Love Helsinki -kollektiivin huikeat bileet, mm. huikeat Mammuttijatkot tänä kesänä. Hän on myös toimittanut erikoisohjelmia Bassolla alusta saakka jo kymmenen vuoden ajan ja kiertänyt ahkerasti käytännössä kaikilla Suomen merkittävimmillä klubeilla sekä useilla festivaaleilla mm. Ilosaarirockissa, Flowssa, Kööpenhaminan Distortionissa. Vieraillakin mailla on saatu nauttia hänen seteistään. Baltia, Venäjä, Skandinavia, Saksa ja Englanti on käyty ja kaukaisimpien bileiden titteliä pitää hallussa keikka 2000 ihmiselle Full Moon Partyissä Sansibarilla Tansaniassa. Helmessä on luvassa monipuolista ja tiukkaa bilemusaa vuosien kokemuksella erikoisuuksia pelkäämättä ja hittejä kaihtamatta.
----
DJ MATILDA MELA (We Love Helsinki) https://www.facebook.com/djmatildamela

Matilda Mela pitää huolen alakerran tunnelmasta. Matilda on joukon uusin kasvo, mutta ehtinyt jo parin viime vuoden aikana jättää jälkensä kaupungin kollektiiviseen tajuntaan. Hän on lietsonut ihmisiä crowdsurffaamaan residenttinä We Love Helsingin supersuositulla Iskelmäkesä-klubilla, Kesädiskossa, Uudenvuodentansseissa, Juhannustansseissa, Mammuttijatkoilla, Flow-festivaaleilla ja H2Ö:ssä. Helmen alakerrassa tulee soimaan elektronisempi soundi ja luvassa on muun muassa vanhaa sekä uutta diskoa. Tinkimättömän hyväntuulista musaa pettämättömällä tyylitajulla valittuna.
--
Mukana menossa Asenne, Gloryfy unbreakable ja Makia clothing.

https://www.facebook.com/gloryfy
https://www.facebook.com/MakiaClothing
https://www.facebook.com/asennesurf
http://www.facebook.com/itscookin

Favorites 1