SATURDAY REGGAE JAM w/Pirata Boing/JAHRVI SOUND & Iltakaljamies/KALJAH SOUND SYSTEM

  From until   Tickets 5€   Age limit: 18   www.facebook.com/…/1769686293256792  
Hotel Tekla / Ravintola Brando, Vaasa   Show map

SATURDAY REGGAE JAM
LA / SAT 21.3.15 proudly presents:
SKI JUMP, w/ Pirata Boing/JAHRVI SOUND (TRE)
& Iltakaljamies/KALJAH SOUND SYSTEM (VSA)

Ja taas on namia tiedossa VAASALAISET kuulkaas! ;) Pirata Boing on Uruguayista kotoisin oleva reggaeselektori. Asuttuaan 6 vuotta Barcelonassa mies laskeuttui Suomeen ja Tampereelle vuonna 2013, jossa aktiivisesti pitää sekä omia iltamia, radio-ohjelmaa, että heittää keikkaa. Kuten myös edelleen kiertää Etelä-Amerikassa ja Euroopassa. Hän on pyöritänyt lättyjä mm. Espanjan, Portugalin, Italian, Ranskan, Chilen ja Brasilian suurimissa reggae-tapahtumissa sekä festareilla, esim. ROTOTOM-reggaefestivaaleilla. Piratan selektiot pohjautuu pääosin dubiin, mutta hän ei todellakaan jätä vaasan dancehall fanit kylmäksi. Viime aikoina miestä on nähty sekä kuultu usein myös mikkin takana, joten Vaasakin saa ehkä oman yllätysliven.
https://www.facebook.com/jahrvisound
https://www.facebook.com/groups/pirataboing/
https://www.facebook.com/pirataboingweb
https://www.facebook.com/PirataBoingRadio
Pirata Boing is a reggae selecta from Uruguay. After living in Barcelona for 6 years, in 2013 he moved to Finland, Tampere, where he actively keeps his own reggae-sessions, radio-show and plays reggae-music at different events and venues. Az well as still tours in South-America and Europe. He has been spinning records at major reggae-events and festivals in, ao, Spain, Portugal, Italy, France, Brazil, Chile and for 1 example, at a ROTOTOM reggae-festival. Piratas selections are mostly based on dub & roots, but he will definitely not leave Vaasa dancehall fans cold. Lately we could spot Pirata also behind mic, so maybe Vaasa will have a taste of his surprise live session as well.

Ja Iltakaljamies ei esittelyjä kaipaa, ei aamulla eikä illalla... We all kno Kaljah so no introduction needed, not in morning nor in evening ;) JAHHHH!

dub // roots & culture // ska // rub a dub // dancehall // soca // hiphop

BEST MUSIC, BEST PEOPLE, BEST PARTY IN TOWN!!!!!!
Welcome one & all!!!! ONE LOVE!!!!

Ravintola Brando/Hotel Tekla
Palosaarentie 58, Vaasa
Klo. 21:00 - 03:00
K-18, Entry 5e

Opskelijaystävälliset hinnat/Student friendly prices

Favorites 2