SYNDROME LIVE : Kuroshio, Cardinal Noire, Fykth

  From until   Tickets 2€   Age limit: 18   www.facebook.com/…/354353078094942  
La Barre, Joensuu   Show map  
experimental, hard, industrial

Club Syndrome palaa kehiin ensimmäistä kertaa Live-konseptin muodossa eli tällä kertaa pääpaino ei ole DJ-seteissä vaan tanssilattiaa kuumottavassa Live-musiikissa. Club Syndrome tuo nyt Joensuuhun ensimmäistä kertaa Suomen kovimpia raskaamman elektroniikan ja goottiskenen nimiä.

Liput vain 2€!


Esiintymässä :

KUROSHIO (Helsinki)

Kuroshio on Helsingistä ponnistava vuonna 2009 aloittanut artisti joka toimii keikoillaan kolmi henkisenä koneistona. Kuroshion tyyli sekoittelee uniikisti synkkää Psy-Trancea Electro-Industriaalin raskaampiin äänimaisemiin. Luvassa siis jotain mitä Joensuun kamaralla ei ole varmasti kuultu tai nähty!

http://kuroshiomusic.bandcamp.com/album/biomechanic
https://www.facebook.com/kuroshiomusic

CARDINAL NOIRE (Lappeenranta)

Jos old-schoolimpi Electro-Industrial on sinun juttusi ja Skinny Puppy on tuttu nimi niin Cardinal Noiren keikka on jotain mitä ei kannata missata. CN julkaisi jokunen aika sitten bändin omaa nimeä kantavan albumin jolta tullaan varmasti kuulemaan paljon tiukkaa tuoretta materiaalia. Cardinal Noire on kerennyt kiertämään jo niin Suomessa kuin ulkomaillakin ja on varmasti jäänyt jengin mieliin energisellä live-esiintymisellään. Luvassa on agressiivista biittiä ja pauketta kun Cardinal Noire valloittaa La Barren!

https://cardinalnoire.bandcamp.com/album/cardinal-noire
https://www.facebook.com/CardinalNoire

FYKTH (Joensuu)

Joensuulainen Fykth on kerennyt tekemään taikojaan jo parin vuoden ajan tarjoillen kaikkea erikoisemmista Hip Hop biiteistä raskaampaan ja maalailevaan konemusaan. Fykthin tyyli sekoittelee kaikkea Teknosta Trappiin ja Ambienttiin. Hän on keikkaillut useaan otteeseen DJ-settien muodossa ympäri Suomea mutta tällä kertaa Fykth tarjoilee livenä omaa tuotantoaan. Tätä omalaatuista genresekoitusta tullaan kuulemaan La Barressa hieman raskaamman erikois-setin muodossa.

http://fykth.bandcamp.com/album/dirty-tapes
https://www.facebook.com/fykth

Ennen keikkoja ja keikkojen jälkeen Syndromen omat deejiit lämmittelevät tanssilattiaa tiukalla konemusalla. Tätä huikeaa live iltaa ei kannata jättää välistä!


https://www.facebook.com/clubsyndrome
http://www.syndromejns.com/

Favorites 3