Bliss Project - Heaven Touches Earth

  From until   Tickets 15€   www.facebook.com/…/772641896163760  
Joogakoulu Shanti, Helsinki   Show map  
breaks, chill, experimental, psy, trance

Bliss Project is a celebration for the well-being of the whole being. We have awesome DJs and music, singing and dancing in a group and body-mind-spirit practices that easily tap you into great bliss-flow.

The event is alcohol and drug free, yet not boring at all!

Event page @ Facebook

Bliss Project on koko olemusta koskettavaa elämän juhlintaa. Mukana loistavat DJ:t ja musiikki, laulu- ja tanssiesityksiä sekä harjoituksia, joilla saa itsensä vahvasti läsnä ja hyvään bliss-virtaan.

Näin sisällämme aina ollut onnellisuus ja ilo pääsevät esiin ja ilmaisuun kaikkien jaettavaksi. Tervetuloa rikkomaan rajoja ja vapauttamaan yhdessä sisäinen bliss turvallisessa ja rakastavassa ympäristössä!

Bliss Projectin bileet ovat päihteettömiä.

Bliss Project team

Tuomas Saarela - DJ ILO

DJ ILO on omistautunut astangajoogi, dj ja UX-ekspertti. Kolmannen vuosituhannen alun tekno- ja trancebileistä alkaneet soittohommat ovat viime vuosina saaneet uuden merkityksen kirkkaamman saundin ja valoisampien tapahtumien kautta. Hän järjestää pk-seudulla Divine Disco -tapahtumia ja on viime vuosina soittanut mm. Natural High -festareilla ja retriiteissä, eri joogakoulujen tapahtumissa ja lukuisissa kotibileissä.

ILON mukaan dj:n tehtävä on enemmän kuin pelkkä biisien vaihtaminen - kuten joogaopettaja vaikuttaa oppilaisiin pelkällä olemuksellaan - välittyy dj:n energia ja olemus kuulijoihin ääntä syvemmällä tasolla.

Sebastian Hilpo - DJ Soma

DJ Sૐą (paremmin tunnettuna Soma) kuvailee itseään kotiolojen tiukkojen Lego Chima tuli/jää-taistelujen keskellä alaäänten ylipapiksi pyhimmän basson temppelistä. Oli kyseessä sitten päihteettömät tanssibileet tai joogakoulun avajaiset, monipuolisuus yhdistyy pettämättömään laatuun kun Sૐą tarjoilee tietoisen ja sydänlähtöisen, visionäärisen elektronisen musiikin kermaa niin tanssilattioilla kuin lounge- ja chillout-tiloissa. Tunnusomaisesti hänen seteissään ovat myös kättä paiskanneet esi-isien musiikilliset tradiot (laulut, instrumentit, melodiat, sävelkulut) sekä nuorten ja miksei vanhempienkin tuottajalahjakkuuksien edistykselliset biitit, efektit ja äänisuunnittelu.

Kokemusta dj-soittamisesta hänellä on kertynyt lukemattomissa elektronisen musiikin underground-bileissä, useissa virallisemman tahon toimeksiannoissa ja nyt kauniisti kasvavan natural high - skenen keskeisissä tapahtumissa. Hän on soittanut satoja keikkoja niin sisällä kuin ulkona, pienillä ja isoilla klubeilla, baareissa, terasseilla, rannalla, metsässä, festareilla ja yksityisissä kokoontumisissa. Ja kotonaan perheensä parissa tietysti lähes kaiken aikaa ja yötä myöten :)

DJ Soma Soundcloud
Sacred Temple of Bass blog
Music and Happy Life blog

Maisa Tikka - laulu

Maisa Tikan musiikkia olet saattunut kuulla
tietoisuutta ja hyvinvointia lisäävissä tapahtumissa ja seremonioissa, Helsingin- ja välillä muidenkin kaupunkien kaduilla ja asematunneleissa, baareissa, kirkoissa, kirtaneissa, teatteritiloissa, puistoissa tanssiessasi tai joogatessasi, hyväntekeväisyys gaaloissa, gallerioissa, kotibileissä tai hiekkarannalla palmujen alla. Maisan heleä ja syvä ääni on koskettanut monia.

Maisa on opiskellut laulua Intiassa, Saksassa ja Suomessa. Hän on viihtynyt ja saanut paljon vaikutteita myös Usa:n matkoilla etenkin Nycissä. Maisalla on teatteritausta ja hän on ohjannut useita oopperoita ja performansseja ja hahmottaa hyvin kokonaisuuksia. Kokonaisvaltaisia ja eheyttäviä ovat myös hänen sävellyksensä. Maisan biisit jäävät mieleen mm. Love is Healing, Love More ja Divine Mother ovat tunnetuimpia bliss tunnetta lisääviä taikakappaleita.

Maisa on suomalaisen mantaramusiikin pioneeriyhtye Sharanamin toinen perustajajäsen.

Iiris Raipala - tanssiesitys ja -opetus

Iiris Raipala on helsinkiläinen tanssitaiteilija ja joogaohjaaja. Hän on tanssitaiteen maisteri ja suorittaa parhaillaan pedagogisia opintoja Taideyliopistossa.

Iiris järjestää erilaisia tanssitapahtumia Suomessa ja ulkomailla, esim. Skiing on Skin -kontakti-improvisaatiofestivaali ja Goacontact -festivaali Intiassa.

Tanssissa häntä kiehtoo ilo, leikki ja ilmaisu. Opettaessaan Iiris haluaa rohkaista jokaista löytämään oman yksilöllisen liikekielensä. Tanssi voi vapauttaa, voimaannuttaa ja ravita syvällisellä tasolla. Liikkeen kautta voi avautua myös toisen ihmisen kohtaamiselle.

Jarko Taivasmaa - chi kung ja tietoisuus

Vuonna 2003 Jarkon järjestämät päihteettömät Clearing The Frequency -bileet olivat pioneeriteko. Nyt consciouss clubbing on nousussa ympäri maailmaa. Nyt mukana uudella tiimillä ja konseptilla.

Jarko on opettanut chi kungia (kiinalainen voimistelu), kehotietoisuusharjoituksia sekä erilaisia läsnäolon ja meditaation menetelmiä yli 9 vuotta retriiteiltä bisnesvalmennuksiin metsäretkiltä yliopistoihin. Hän on myös kehittänyt metsään uppoutumisen menetelmän (forest bathing -method), jossa palataan läsnäoloon ja aistitaan luonto syvästi.

Bliss Projectin bileissä Jarko johdattaa chi kung -harjoituksilla kehotietoisuuteen ja korkeaan energiatasoon. Dissolving -harjoituksilla johdatetaan syvään rentouteen ja palataan aina läsnä olevaan tietoisuuteen.

Favorites 3