Tampere House Collective @ Venue, Helsinki

  From until   Tickets 6€   Age limit: 18  
Club Venue, Helsinki   Show map  
house

Tampere House Collective @ Venue 6.3.2015

Tampere House Collective on vuonna 2014 syntynyt dj-kollektiivi, joka koostuu eri ikäisistä Tampereella vaikuttavista dj'stä. Heitä kaikkia yhdistää yksi asia: rakkaus musiikkiin! Soittajiin kuuluu isompia ja pienempiä artisteja, old skool-veteraaneja kuin tuoreempaakin verta - mutta meininki on vahvasti se, että pääasia ei ole starbailu vaan timanttinen tanssimusiikki!

Musiikillinen kattaus on laaja aina 80-luvun Chicago-housesta deep houseen ja siitä nykypäivän progressiiviseen soundiin ja minimaliin. Tampere House Collectiven jäsenet ovat niittäneet mainetta jo Tampereella Futuristics ja Future Bass -konseptien tapahtumissa esimerkiksi Club View'ssä Milla Lehdon ja Rony Rexin tähdittäminä, Nightclub Ilveksessä kera Daniel Portmanin sekä Tampereen Klubilla Infected Mushroomin ja Pendulumin jatkoklubeilla.

Nyt maaliskuussa Tampere House Collective debytoi Helsingissä Club Venuella! Tampere House Collective David Tremont, Mefisto, Jorgos Petrovsky, Nocomply, Phil Paroni, Francis 23, Mikado, Dj Difficult, Nastywip and beyond...

Menossa mukana myös Dj Delta F (Plugi, Tku) !!

22-04 || 6€ || Dance!

Favorites 1