Goa 7Y Anniversary w. SPACE BUDDHA, ARTIFACT303

  From until  
Club Venue / Uusi Playground, Helsinki   Show map  
breaks, chill, house, oldskool, psy, techno, trance

Facebook tapahtuma: https://www.facebook.com/events/1409097862719635/

Hyvät naiset ja herrat. Syksyllä 2014 Goa klubi täytti kunnioitettavat 7 vuotta. Koska halusimme näihin bileisiin todella spesiaalin line-upin, niin sen suunnittelu venyi lähes vuoden mittaiseksi, mutta nyt on viimeinkin tähdet oikeassa asennossa ja yksi vuoden 2015 hienoimmista tapahtumista on täällä!

Ensimmäinen ulkomaa-artisti on legendaarinen Space Buddha (Israel, Agitato Records). Tämä mies vierailee nyt kolmatta kertaa Suomessa ja Goa klubin bileissä. Kaksi aikaisempaa visiittiä ovat olleet huikeita ja tämä mies voisi jo yksin räjäyttää katon tanssilattialta.


Halusimme näin tärkeään merkkipäivään myös toisen all-time suosikki artistimme, joten luvassa on myös Artifact303 Suntrip Recordsilta! Myös tämä mies on kerran aikaisemmin ollut Suomessa ja goatrancettajat muistavat sen varmasti. Artifact303 jatkaa siitä mihin Astral Projection lopetti ja on vienyt hommaa vielä todella paljon eteenpäin.

Lisäksi meillä on todella kova kattaus kotimaisia supportteja. Chillout/alternative sektoria edustaa Recue, Lergoi Volacheck ja Lunar Vegetarian. Full-onia/suomisoundia Kaiku ja Dreaml4nd. Progepsykeä ja minimal teknoa Yonagual ja Ström (Troll Scientist).
Line-up:

SPACE BUDDHA Live (Israel, Agitato)
ARTIFACT303 Live (Romania, Suntrip)

Recue Live (Audiobaum)
Dreaml4nd Live (Entropy)
Kaiku Live (Vertigo)
Lergoi Volacheck Live (Goa)
Lunar Vegetarian Live (Moon Koradji)

Ström (Troll Scientist)
Yonagual (Zenon, 7th Heaven)
Aegonox (Goa)Decorations:
Synchronometrica, Vesa Peltonen, Psychedelic Caravan

2 Dance floors (Venue + Playground)Powerful Precision Audio Premium soundsystem with acoustically treated dance floor

LED visuals and state of art lighting
Presale tickets:

13eur EARLY BIRD Cybershop Asematunneli (limited amount!)

16eur in Cybershop Asematunneli
17eur+bf in Tiketti


Door ticket 20eur (if left any)


Synttärisankareilla +-5 päivää (eli 12.4 - 22.4. syntyneillä) on tapahtumaan ilmainen sisäänpääsy. Henkilöllisyys pitää todistaa lipunmyynnissä.
Artistien musiikkia voi kuunnella alta:


Space Buddha:


Artifact303:


Recue:


Dreaml4nd:


Kaiku:Lunar Vegetarian:


Lergoi Volacheck:


Yonagual:


Aegonox:
http://www.mixcloud.com/aegonox-peter-pan/

Ström (Troll Scientist):
TBA
Space Buddha:

Space Buddha is Eliad Grundland from israel. this project was created in the year 1997 & since then has released 8 powerful albums. During the years Space Buddha created an active portal to the Goa Full-on dancefloor reality. Space Buddha has visited every continent of our planet while touring with his music & has participated in many unforgettable festivals worldwide.

The Space Buddha intensive drive nature, super high energy sound, massive fireback & Goa atmosphere will shake, blast, twist & pump every molecule of your body & mind. Space Buddha project is well known with its unique interpretations as its setting new standards & limits to the Psy trance scene.Artifact303:

artifact303 is zsolt peter from transylvania (romania). Being impressed by melodic goatrance of the mid and late 90's and always fascinated by electronic music and it's creation, he started learning and writing his own music. his debut album back to space is one of suntrip records classics and he has many other unforgettable goatrance gems. his style reminds very much of Astral Projection.