PROTEUS 20TH ANNIVERSARY YEAR Traditional 6 Hour DJ Set

  From until   Tickets 13€   Age limit: 18  
Turun Klubi (live), Turku   Show map  
experimental, hard, industrial, house, oldskool, psy, techno, trance

PROTEUS 20TH ANNIVERSARY YEAR

Traditional 6 Hour DJ Set

Turun Klubi / Live & Ilta

05.01.2015

Main Room:

PROTEUS
www.facebook.com/proteusfinland

Techno Room:

Heikki L
www.facebook.com/djheikkil

Jayfish
www.facebook.com/JayFishMusic

Miss Delay
www.facebook.com/djmissdelay

Seb & Defa
www.mixcloud.com/seppotahvanainen

Kolo Room:
Homegrove

TIMETABLE:

Main Room:
22:00-03:30 Proteus

Techno Room:
22:00-23:00 Seb & Defa
23:00-24:00 Miss Delay
00:00-01:00 Heikki L
01:00-02:00 Jayfish
02:00-03:30 Seb & Defa

Tickets: 10e + booking fee (advance) / 13e (door)
Advance: http://urly.fi/k0b

Doors: 22-04
Age: K18

Place:
Turun Klubi
Address:
Humalistonkatu 8A

Proteus website:
www.djproteus.com

Proteus - Wikipedia:

Proteus (s. 1977) on maailmanlaajuisesti tunnettu suomalainen DJ ja tuottaja. Hän soittaa raskasta konemusiikkia yhdistäen eri tyylilajeja, kuten hard NRG, industrial, industrial metal, hardcore, hardstyle, hard trance ja psytrance. Proteus on yksi Suomen menestyneimmistä DJ:istä. Hänet tunnetaan erityisesti energisistä lavaesiintymisistään. Hän on muun muassa voittanut arvostetun, Hard dance Awardseissa jaettavan Best Hard Dance DJ -tittelin vuosina 2004 ja 2005[1] ja ollut arvostetulla DJ Mag's Top 100 -listalla sijoilla 90[2] (2004) ja 93 (2005).

Proteus aloitti soittamisen yksityisissä bileissä 1990-luvun alkupuolella, jolloin hard NRG- ja hard trance -tyylinen konemusiikki oli vasta rantautunut Suomeen ja oli erittäin harvinaista konemusiikkitapahtumissa. Tämän vuoksi Proteus ryhtyi kumppaneineen järjestämään omia rankan konemusiikin undergroundbileitään.

Proteus kumppaneineen oli avainasemassa luomassa rankemman konemusiikin kulttuuria Suomeen. Vuosina 1998–2005 Proteus sai vankan kannattajajoukon ja soitti Suomessa kaikilla merkittävillä klubeilla ja tapahtumissa, mm. Säde, Laserpoint, Rush, Labyrinth, Hallmark, Millennium, Fantasy, Storm, Vertigo, Pacifique, Trancehouse meets Lab-4, Celebration Generation, Reactor, Turbulence ja Koneisto.

Proteuksen suurimpia saavutuksia ovat kaksi peräkkäistä "Best Hard Dance DJ" -titteliä vuosilta 2004 ja 2005. Asiasta ovat äänestäneet klubbaajat ympäri maapallon. Hän ohitti monia nimekkäitä DJ:itä, kuten Lisa Lashesin ja Yoji Biomehanikan.[1]

Urallaan Proteus on soittanut muun muassa Suomessa, Isossa-Britanniassa, Hollannissa, Australiassa, Japanissa, Sveitsissä, Saksassa, Ruotsissa, Puolassa, Malesiassa, Venäjällä, Ukrainassa ja Virossa sekä järjestänyt kumppaneineen Säde, Superstition, Hellfire Club ja Torture Torstai -nimisiä konemusiikkitapahtumia Helsingissä. Hän on myös järjestänyt yhteistyökumppaneineen industrial-musiikkiin panostavia tapahtumia Inferno ja Graveyard Party sekä maanalaista Tuska fetissitapahtumaa.

Nykyisin Proteus on keskittynyt myös musiikin tuottamiseen. Oman tuotantonsa lisäksi hän on työstänyt remixejä mm. suomalaisille yhtyeille, kuten Apocalyptica, Turmion Kätilöt, Black Light Discipline, Stereo Junks ja Kuroshio Current. Hänellä on myös oma Dark Side -radio-ohjelmansa Basso Radiossa.

Favorites 1