SYNDROME V: The Twilight Zone

  From until   Tickets 2€   Age limit: 18   www.syndromejns.com/  
La Barre, Joensuu   Show map  
hard, industrial

Tammikuun viimeisenä lauantaina Syndrome V tuo Joensuuhun hämärät goottijuhlat.

Teemana kauhu/scifi TV-sarja-klassikko The Twilight Zone, joka tulee näkymään bileiden visuaalisessa ilmeessä. Myös teeman mukainen pukeutuminen on sallittua ja suositeltavaa!

Lipun hinta vain 2€!
Soitto alkaa 21:00

Facebook event: https://www.facebook.com/events/694977853951342/

Esiintymässä:

DJ EMANON (Helsinki)

DJ Emanon [Club Infektio] on Suomen ehkä tunnetuin goottimusiikkia soittava DJ. Hän on esiintynyt yhdessä esimerkiksi Meksikon suurnimen Hocicon kanssa. DJ Emanon toimii helsinkiläisen Club Infektion resident-DJ:nä.

Syndromessa kuullaan EBM ja Aggrotech painotteinen setti


https://emanondj.wordpress.com/


DJ HILARION (Tampere)

DJ Hilarion kuvailee tyyliään seuraavilla sanoilla ”DJ-sivupersoonani soittaa monipuolisesti goottialakulttuurin eri musiikkityylejä, pääosin futurepopia, aggrotechiä, EBM:ää, goottirockia, synthpopia, industrialia, dark ambientia, neofolkia, rhythmic noisea, power electronicsia ja noisea. Genre- ja skenerajojen tiukkapipoista noudattamista saa silti etsiä jostain muualta. ”

Hän on tullut Joensuussa tutuksi edesmenneen Kerubin kuppilan gootti-illoista vuosina 2005-2007 ja Oi fm kanavalla pyörineestä Synkkää ja kohtalokasta ohjelmasta 2007-2008.

Syndromessa DJ Hilarion soittaa Rhythmic Noise -setin.

http://melomaanikko.loppu.fi/dj-hilarion/


D-SHARK & YEI-T

Syndrome resident soittajat kuopiolainen D-Shark ja joensuulainen Yei-T tarjoilevat Mainstream Hardcorea yhteissettinä.

D-Shark [Voema, Justice Hardcore] on kiinnitetty yhdysvaltalaiselle Justice Hardcore -labelille. Viime aikoina hänet on nähty livenä esimerkiksi saksalaisen Dunen kanssa.

Yei-T [Club Syndrome] on keikkalillut vuonna 2014 muun muassa Helsingissä Mayhemin järjestämässä tapahtumassa kuten myös Kovaytimen Tampereen kemuissa ja Kuopiossa K0ntron bileissä.


http://www.mixcloud.com/YEIT_DTC/


TOXIC GREEN & DTC

Toinen kuopiolais-joensuulainen yhteissetti nähdään Toxic Greenin ja DTC:n pyörittäminä. Tyylinä Rawstyle ja Industrial Hardcore.

DJ ja tuottaja Toxic Green [Voema, Club Syndrome] on tunnettu energisestä lavapreesenssistä.

Monista eri genreistä tunnettu DTC [Club Syndrome] on nähty muun muassa Yei-T:n kanssa Helsingissä, Tampereella, Kouvolassa ja Kuopiossa.


http://www.mixcloud.com/YEIT_DTC/


****CLUB SYNDROME****
https://www.facebook.com/clubsyndrome
http://www.syndromejns.com/

Favorites 3