Hämäräradio Xmas 3v Anniversary

  From until   Tickets 12€   Age limit: 18   www.facebook.com/…/793830503989760?fref=ts  
Hotelli Ravintola Tukkijätkä, Heinola   Show map  
disco, drum'n'bass, house, techno, trance

Joulu tekee tuloaan ja viralliset joulupäivän bileet järjestetään Ravintola Tukkijätkässä. Samalla kollektiivimme viettää 3- vuotisjuhlia. Olemme järjestämässä kaikkien aikojen näyttävimmät bileet ja olemme satsanneet lavatekniikkaan, CO2-tykkeihin ja konfektipanoksiin. Viisi kovan luokan artistia kruunaavat hilpeän ja piparintuoksuisen illan. Tulkaa kanssamme juhlimaan Heinolan kaikkien aikojen parhaimpia bileitä.

Ennakkoliput :

Myynnissä 24.marraskuuta lähtien Ravintola Tukkijätkässä.
12€ + 3€ narikka
Varmista sisäänpääsysi illan tapahtumaan, lipulla jonon ohi !!


Artistit:

You Are Me

Suomen kovimpia house-tuottajia jonka biisit ovat raikuneet Berliinin underground klubeilta
kotimaisten megafestivaalien päälavoille (mm. Summer Sound / Weekend / Pacifique / Waterland etc ..)
Ahkerasti keikkaileva artisti on tuttu myös menneiltä vuosilta Heavyweight Dj´s -kollektiivista.

http://instagram.com/antonyouareme

http://www.facebook.com/youaremeofficial


Joonas Hahmo

Heinolassakin monta kertaa tanssilattian räjäyttänyt Joonas Hahmo on tänä vuonna ollut erittäin kiireinen keikkojen suhteen. Mies on kiertäny Suomen suuria festareita urakalla. Samalla mieheltä on ilmestynyt monta hienoa hittiä. "Boeing" biisi nousi NRJ hitti vai huti voiton buustauksen jälkeen Spotifyn kuunnelluimmaksi kappaleeksi miehen omasta tuotannosta. Lopullinen kansainvälistäkin ylistystä saanut "Gold Rush"kipale tärähti Beatportin Top 10 myydyimmän trance-kappaleen joukkoon.

https://www.facebook.com/joonashahmoofficial?fref=ts
http://mrlive.fi/audio/details/joonas-hahmo/Fox Murder

Foxin musiikkityylit vaihtelevat tapahtuman luonteen mukaan ja tarjoaa juhlijoille aina tunnelmaan sopivaa tuoretta klubi-musiikkia.Fox Murderin ura alkoi lopulta vuoden 2012 keväällä voitettuaan 2Ibiza-tapahtuman DJ-kilpailun, jonka jälkeen alkoikin keikkailu ympäri Suomen erilaisissa tapahtumissa. Foxin murhaava tyyli on yhdistää vauhdikasta musiikkia pilke silmäkulmassa housen, trancen ja electron väliltä poiketen dubstepiin tai trapiin, unohtamatta päivän kuumimpia EDM-hittejä.

https://www.facebook.com/pages/Fox-Murder/124117001057999?sk=info&tab=page_infoChantola

Useaan otteeseen Heinolassa taitonsa näyttänyt dj/tuottaja Chantola saapuu jälleen villitsemään bilekansaa. Tekninen soittotaito ja palava halu musiikkia kohtaan ovat tehneet Chantolasta yhden Suomen vetovoimaisimmista house/tekno -artisteista. Turussa asuvan tuottajan biisejä ovat soittaneet maailmanluokan tähdet Armin van Buurenista Markus Schultziin. Studiossa viihtyvä Chantola on tullut tutuksi myös levy-yhtiöstään, Club 86 Recordingsista.
Mies on tänä vuonna julkaissut ahkerasti omaa tuotantoa.

http://www.chantolamusic.com/
Rony Rex

Rony Rex on noussut lyhyessä ajassa Suomen
klubiskenen huipulle. Autotallisetit ja kotibileet ovat jääneet kauas taakse ja niiden tilalle on tullut festivaalikeikkoja ja Suomen kärkikaartiin
kuuluvia klubitapahtumia. Voitettuaan Tuborgin
klubikyselyssä vuoden 2013 DJ-tulokkaan tittelin, Ronyn nimi on ollut kuuma puheenaihe ympäri maan.
Hänen uniikki tyylinsä yhdistelee energisiä rytmejä mielenkiintoisiin syntikoihin ja likaisiin bassolinjoihin. Sulavat vaihdot housesta teknoon ja trapista drum & bassiin vievät kuuntelijat täysin uudenlaiseen maailmaan,
jossa perinteiset genrerajoitukset on unohdettu.
"Hiki tai Himaan" -Rony Rex-

https://www.facebook.com/itsronyrex?fref=ts

http://www.ronyrex.com/

-TERVETULOA-

Favorites 2