ESCAPE. Vol#2 w/ Milla Lehto & Something Good

  From until   Age limit: 18   www.facebook.com/…/escape.sounds  
Club Soolo, Kotka   Show map  
house, techno

ESCAPE:n toista iltaa juhlitaan 10 Dj:n voimin!!!

ESCAPE. on ilta, joka tarjoaa monipuolisia kokemuksia ja erilaisen klubielämyksen. Perinteinen ravintolailta muuttuu kaikilla aisteilla koettavaksi elämykseksi, kun saman katon alla yhdistyy useampi taiteenlaji yhdeksi kokonaisuudeksi, tarjoten nähtävää, kuultavaa, maistettavaa, haistettavaa ja tunnettavaa.

Fri 7.11

DJ`S

MILLA LEHTO
SOMETHING GOOD
CARO²
OLIVER CHASE
IVAN PENNONEN
DANIIL SPIRIN
JUHA PULLI
VIIVE
AIM
NIKI SUHONEN

https://www.facebook.com/events/297153623818491/?ref_newsfeed_story_type=regular

BAR SOOLO, Kirkkokatu 8, Kotka
TIME: 22.00- 04.00

EI SISÄÄNPÄÄSYMAKSUA!!!
FREE ENTRY!!!

Music is your ESCAPE.


ESCAPE. Room
ESCAPE Roomiin toisena iltana vieraaksi saapuu Kovat kotimaiset MILLA LEHTO ja SOMETHING GOOD. Lehdon ja Something Goodin lisäksi ESCAPE. Roomin puolella soittavat klubin residentit Juha Pulli, Niki Suhonen, Viive ja AIM.

MILLA LEHTO
Dj Milla Lehto on noussut Pussy Clubin kasvattina yhdeksi Suomen tunnetuimmaksi Dj:ksi ja on vaikuttanut vahvasti jo yli kymmenen vuotta underground klubi-skenessä. Hän on soittanut Suomen suurimmilla klubeilla ja tapahtumissa mm. Weekend Heroesin, Jerome Isma-Aen, Louie Cutin, Ahmet Sendilin, Dave Seamanin ja Daniel Portmanin kanssa.

Tällä hetkellä Milla Lehto toimii resident Djnä Pussy eau de Club, ACES ja After Hours klubeilla, joista ACES on hänen oma klubiprojektinsa Venuella. Dj Milla Lehto on tunnettu laajasta ja monipuolisesta musiikillisesta paletistaan, jota hän taitavasti vaihtelee yleisön ja fiiliksen mukaan housen, minimalin ja technon välimaastossa, sytyttäen tanssilattian tuleen myös ripauksella rock-asennetta!

SOMETHING GOOD
Siitä lähtien, kun Something Good julkaisi debyytti EP:n ”Solence/Cielo/1:28am”, kaksikko on pitänyt tanssilattiat kuumina persoonallisella house-musiikillaan. Duon ensimmäinen hittibiisi ”Solence” pysyi Beatportin Top 100 -listalla neljä viikkoa peräkkäin. Something Goodin uudemmalta tuotannolta voi myös aistia kaksikon uuden ja uniikin tavan yhdistellä disco-fiilistä moderniin tuotantoon.

Kaksikko muokkaa soittolistojaan sekä kappaleitaan jatkuvasti, jotta jokaisesta keikasta tulisi erilainen ja mielenkiintoinen. Ainoa asia, joka ei muutu on iloinen ja hikinen meininki tanssilattialla, jota Something Good -duo luo ennennäkemättömällä energiallaan.

KAAKKO Room
ESCAPE:n Kaakko Room pyörii toisena iltana kaakkoissuomalaisten soittajien voimin, kun vieraaksi saapuvat Fiilis-klubilta tutut CARO² ja OLIVER CHASE sekä Deeptroit-klubin IVAN PENNONEN ja DANIIL SPIRIN.

CARO² & OLIVER CHASE
Caro² ja Oliver Chase tunnetaan Fiilis-klubin jäseninä. Näitä herroja voi jo hyvällä omatunnolla nimittää veteraaneiksi suomen klubiskenessä, kun molemmilla on takanaan lukematon määrä soittovuosia ja satoja tapahtumia joihin he ovat olleet osallisena.

IVAN PENNON & DANIIL SPIRIN
Ivan Pennonen ja Daniil Spirin tunnetaan Deeptroit-klubin residentteinä.
Kun puhutaan laadukkaasta klubimusiikista niin Ivan ja Daniel ovat miehet paikallaan. Tämän kaksikon työskentelyssä näkyy kunnianhimo, teknisyys sekä vahva näkemys siintä mihin suuntaa laadukas klubimusiikki on tällä hetkellä menossa.

Line-up

ESCAPE Room:
*Milla Lehto (ACES, Pussy Club)
https://www.facebook.com/millalehtodj


* Something Good (Official)
https://www.facebook.com/somethinggoodmusic
http://www.soundcloud.com/wearesg
http://www.beatport.com/artist/something-good/124169

*Juha Pulli (ESCAPE)
*Niki Suhonen (ESCAPE)
*Viive (ESCAPE)
*AIM (ESCAPE)
https://www.facebook.com/escape.sounds

KAAKKO Room:
*Ivan Pennonen (Deeptroit)
https://www.facebook.com/Deeptroit


*Daniil Spirin (Deeptroit)
https://www.facebook.com/Deeptroit


*CARO² (Fiilis)
https://www.facebook.com/clubfiilis

*Oliver Chase (Fiilis)
https://www.facebook.com/clubfiilis

Favorites 2