Octopussy - Pussy eau de Club 16th Anniversary MISSION TURKU

  From until   Tickets 6€   Age limit: 18  
The Monkey, Turku   Show map  
house, techno

Upeaa 16-vuotiasta Pussy eau de Clubia juhlistetaan koko viikonlopun kestävillä bileillä pe 3.10. kovan kotimaisen lineupin voimin täällä Turussa ja la 4.10. supersynttäreillä Helsingissä! Juhlien teemana toimii iki-ihana Bond-klassikko Octopussy aivan omalla Pussy eau de Club-tyylillä ja paras asu palkitaan ruhtinaallisesti!

Viime Pussy Clubin Turku Mission onnistui loistavasti ja fiilis oli katossa.
Nyt juhlistetaan Pussy eau de Clubin 16-vuotisia ja laitetaan kosteat synttäribileet pystyyn ja erittäin kovan kotimaisen lineupin voimin.

Heikki L on yksi suomen tunnetuimpia DJ, tuottajia ja häneltä on odotettavissa kova setti. DJ Katerina kuuluu Kaiku/Siltanen/Ääniwalli kollektiiviin ja on äärettömän hyvä yleisön lukija ja tietää tarkalleen miten sytyttää tanssijat. Pussy Clubin resident DJ Miia Magia hurmaa meidät ihanan tummalla soundillaan jossa on ripaus nu discoa.

16-vuotias ja legendaarinen Pussy Club aloitti Helsingin Lepakossa 31.5.1998 eksklusiivisena aamuklubina, jossa tunnelma oli katossa ensimmäisistä auringonsäteistä hikiseen iltapäivään saakka. Villistä, vapaasta ja lämminhenkisestä menostaan tunnettu klubi on järjestänyt 16 vuoden aikana kunnioitettavat yli 200 bileet ja lineup on ollut vaikuttava kotimaan ja vierailevien tähtien parhaimmistolla (mm. DJ´s Sasha, Guy Gerber, Dave Seaman, Yousef, Ian Ossia, Omid16B, Matthew De Kay, Plump Dj´s...)


Octopussy Pussy eau de Club 16th Anniversary presents


Sat. 3.10.2014
DJ´s

HEIKKI L
KATERINA
MIIA MAGIA


Lights by Super Star
Hosted by Pussy Crew


CLUB: The Monkey, Aurakatu 3, 20100 Turku, Finland
TIME: 22:00 - 04:00
TICKET: 6/8 before 24:00 6€ after 8€
AGE: K-18


Super sweet sixteen! Party like it´s 1998!


HEIKKI L

Heikki L on Suomen tunnetuimpia super-DJ, tuottaja/sovittaja, klubi- ja tapahtumatuottajia, jonka tavaramerkkejä ovat myös energiset, suurten areenojen Anthemic House hitit. Hänen tarttuvaa, hyvänmielen tuotantoaan on julkaistu ympäri maailman huippu labeleilla: mm. New Yorkin Nervous Records, Lontoolainen Cr2 sekä Hollantilaiset Spinnin’ sekä Sneakerz Muzik. Huippunimet Axwell, David Guetta ja Sander Van Doorn ovat kannattaneet Heikki L:n tuotantoa ja jättihitti "Deep At Night" Ercolan kanssa saavutti Top 10 soitetumpien listan USA:n arvostetulla Billboardilla. Uudet bangers-kappaleet Air, Let It Take You High & Sax Guitar näyttävät kaapin paikan myös uudessa tuotannossa, tehden hänestä yhden kuumimmista tuottajista house-musiikissa tällä hetkellä.

Lisäksi velholla on sormensa pelissä myös Suomen suurimpien ja kauneimpien EDM-tapahtumien tuottamisessa: Skandinavian suurin Summer Sound Festival, Serenan vesipuiston Waterland sekä Helsingin ykkösklubeihin lukeutuvat Danceteria ja & WE LIKE - United ovat miehen käsialaa.

http://www.djheikkil.com/
http://www.waterland.fi/
http://www.welike.fi/KATERINA

Katerina on tuttu DJ ja tekijä Helsingin ja koko maan klubiskenestä. Vakio soittopaikkoihin lukeutuvat musiikista tinkimättömät klubit kuten Kaiku, Siltanen ja Ääniwalli sekä festivaaleista Turku Modern ja Flow Festival.
DJ Katerina liikkuu sulavasti housen ja teknon maastossa, mutta on tunnettu tiputtamaan lähes mitä vain seteissään. Synkemmät, kokeellisemmat sekä kosmiset sävyt eivät myöskään ole vieraita Katerinan soitossa.

Katerinan vahvuudeksi on sanottu taito lukea yleisöä ja aistia tunnelmaa erityisen herkästi. Hänen keikkansa ovatkin emotionaalisia. Vuoden 2009 Get Physical Records julkaisunsa jälkeen Katerina on viettänyt paljon aikaa studiossa ja uutta materiaalia julkaistaan pian.

Katerina soittaa ja laulaa, hän on ollut musikaalinen pienestä pitäen. Pianonsoiton Katerina aloitti jo lapsena ja soittikin Bachia jo kuusi vuotiaana. DJ Katerina on ollut intohimoisesti mukana musiikkiskenessä jo teini-ikäisestä asti ja on alalle erittäin omistautunut. Legendaarinen Gilles Peterson on kuvaillut Katerinaa yhdeksi Suomiskenen päämotivaattoriksi, kovaksi DJ:ksi ja tuottajaksi..ja sitä hän todellakin on!

http://www.facebook.com/katerinadj
http://twitter.com/KaterinaAndonov
http://instagram.com/katerina_andonov
http://lover0607.tumblr.com/


MIIA MAGIA
Kovassa nosteessa oleva Dj Miia Magia tunnetaan omasta deepistä ja tunnelmallisesta soundistaan, jossa yhdistyy tummempi house ja nu disco. Miia Magia on järjestänyt klubi-iltoja ja soittanut Helsingin ykkösklubeilla jo pitkään (mm. DTM, Loop, mbar, Adams) sekä toiminut Dj:n roolissa Helsinki Prideilla vuodesta 2007. Tällä hetkellä Miia luotsaa omaa Sound of Magic nimistä klubi-iltaa mbarissa.

Hänen tunnistettava tyylinsä takaa aina yllätyksellisen keikan, jossa voi kuulla myös vaikutteita popista ja indiestä. Miia Magia on loistava lisäys Pussy eau de Clubin energiseen naisvoimaan, jonka resident Dj:nä hän aloitti viime vuonna. Hän on myös tunnettu meikkitaiteilija ja korusuunnittelija.

www.facebook.com/djmiiamagia
www.soundcloud.com/miia-magia
www.miiamagia.com


REMEMBER TO SHARE YOUR PUSSY!

Favorites 1