Octopussy - Pussy eau de Club 16th Anniversary

  From until   Age limit: 20  
Dusk & Dawn, Helsinki, Suomi   Show map  
house, oldskool, techno, trance

Upeaa 16-vuotiasta Pussy eau de Clubia juhlistetaan koko viikonlopun kestävillä bileillä pe 3.10. kovan kotimaisen lineupin voimin Turussa ja la 4.10. supersynttäreillä täällä Helsingissä!

Juhlien teemana toimii iki-ihana Bond-klassikko Octopussy aivan omalla Pussy eau de Club-tyylillä ja paras asu palkitaan ruhtinaallisesti!

Helsingin supersynttäreillä nähdään maailmantähti Ian Ossia sekä ikioma kotimainen supertähtemme DJ Orkidea, joka soittaa viimeisen keikkansa tänä vuonna ennen hyvin ansaittua keikkataukoaan. Tietenkin mukana ovat Pussyn omat tytöt DJ Miia Magia & DJ Milla Lehto sekä Pussy Clubin iskä DJ Coma. Myös Nexus Extreme beibet nostattavat synttäritunnelmaa. Super Sweet Sixteen! Party Like It’s 1998!

Ian Ossia kuuluu todellisiin DJ legendoihin, ja hänen euforinen nostatussettinsä tulee räjäyttämään tanssilattian supertähden palatessa jälleen kerran Pussy eau de Clubille. Dj Miia Magia on ollut kovassa nosteessa jo pitkään omalla, deepillä ja tunnelmallisella soundillaan, jossa yhdistyy tummempi house ja nu disco. Pussy Clubin oma kasvatti Milla Lehto on noussut kaikkien tietoisuuteen loistavalla soundillaan ja rokki asenteellaan. Alkuperäinen resident Dj Coma, on todellinen progehousen messias. Pussy Clubin itseoikeutettu kuningatar, klubiemäntä ja sielu Taru Kokkonen on Suomen johtavia naispromoottoreita mm. pitkän linjan alakulttuuria edustavien bileiden järjestäjänä.

16-vuotias ja legendaarinen Pussy Club aloitti Helsingin Lepakossa 31.5.1998 eksklusiivisena aamuklubina, jossa tunnelma oli katossa ensimmäisistä auringonsäteistä hikiseen iltapäivään saakka. Villistä, vapaasta ja lämminhenkisestä menostaan tunnettu klubi on järjestänyt 16 vuoden aikana kunnioitettavat yli 200 bileet ja lineup on ollut vaikuttava kotimaan ja vierailevien tähtien parhaimmistolla (mm. DJ´s Sasha, Guy Gerber, Dave Seaman, Yousef, Ian Ossia, Omid16B, Matthew De Kay, Plump Dj´s...)

Octopussy Pussy eau de Club 16th Anniversary presents

Sat. 4.10.2014

DJ´S

IAN OSSIA
ORKIDEA
COMA
MILLA LEHTO
MIIA MAGIA

NEXUS EXTREME
LIGHTS BY PINKKI JIVE
HOSTED OF PUSSY CREW

DUSK&DAWN, Pohjoinen Rautatienkatu 21, Helsinki
TIME: 22:00 - 04:00
TICKET: 10€ / 12€ (before 00:00 10€ after 12€)
AGE: K20

Super Sweet Sixteen! Party Like It’s 1998!

SPONSORED BY BPF FINLAND
http://www.bpf-finland.fi/
PUSSY ENERGY DRINKS
https://www.facebook.com/Pussy?fref=ts


IAN OSSIA
Ian Ossian tavaramerkiksi on muodostunut hypnoottisen tanssittava progressiivinen house, jonka hän on lanseerannut soittamalla parhaissa clubeissa ympäri maailmaa: mm. Singaporen Zouk, Hradhouse Unkarissa, Hacienda Manchesterissä sekä Ark Leedsissä. Reneissance-clubin nosteessa sen residenttinä hänet on opittu tuntemaan jännittävistä ja teknisesti uskomattomista seteistään ja miksauksistaan.

Kahdenkymmenen vuoden urallaan hän on hyödyntänyt uusien teknologian mahdollisuuksia kuitenkin pysyen uskollisena alkuperäisille miksauksen juurille, nostaen yleisön euforisiin svääreihin.
Ian on soittanut suurten legendojen, kuten Paul Oakenfoldin kanssa Millenium domessa 1999 uutena vuotena, Sashan ja Digweedin kanssa Reneissancessa, Dave Seamanin sekä monien muiden super -DJ:n kanssa keikoilla ja kiertueilla. Pussy Clubilla hän esiintyi viimeksi vuonna 2010.

http://www.djossia.com/

ORKIDEA
Reilut 20 vuotta on kulunut kun DJ Orkidea ystävineen alkoi järjestämään laittomia bileitä Helsingissä ja komean uransa huippuhetkiä ovat olleet mm. Jean-Paul Gaultierin bileet Berliinissä sekä Chemical Brotherin ja Rihannan lämppärinä toimiminen.

DJ Orkidea on soittanut yli 1500 keikkaa plus 20 eri maassa. Hän on soittanut mm. Ministry of Sound, Pacha, Gatecrasher, Tresor ja Cafe del Mar...
Rakas bilekansa, saanko esitellä rakkaan ystäväni ja kollegani,
DJ ORKIDEA!

http://www.djorkidea.com/

MILLA LEHTO
DJ Milla Lehto on noussut Pussy Clubin kasvattina yhdeksi Suomen tunnetuimmaksi DJ:ksi ja on vaikuttanut vahvasti jo yli kymmenen vuotta underground klubi-skenessä. Hän on soittanut Suomen suurimmilla klubeilla ja tapahtumissa mm. Weekend Heroesin, Nic Fanciullin, Danny Ramplingin, Deep Dishin, John Digweedin, Jerome Isma-Aen, Ramirezin, Ahmet Sendilin, Dave Seamanin, Smoking Jo:n, Daniel Portmanin kanssa.

Tällä hetkellä Milla toimii resident DJ:nä Pussy eau de Club, ACES klubeilla. DJ Milla Lehto on tunnettu laajasta ja monipuolisesta musiikillisesta paletistaan, jota hän taitavasti vaihtelee yleisön ja fiiliksen mukaan housesta teknoon, sytyttäen aina tanssilattian tuleen myös ripauksella rock-asennetta!

www.facebook.com/millalehtodj


TERO CIVILL AKA COMA
Tampereen oma DJ Coma on ollut mukana underground rave-skenessä jo varhain 90-luvulta saakka. Hänen omintakeinen tyylinsä huomattiinkin pian, ja Coma liittyi legendaarisen Pussy Clubin residentiksi unohtumattomassa Helsingin Lepakossa.

Nyt kunnioitettavat kaksikymmentä vuotta techno-skenessä vaikuttaneena hän on soittanut Suomen kaikilla parhailla klubeilla sekä ulkomailla esimerkiksi Roskildessa, ja on pyörittänyt omaa "Sunnuntaikooma" radio-ohjelmaansa vuodesta 2004 Basso Radiolla.

DJ Coma on Pussy Clubin historian ensimmäinen resident DJ. Pussy Clubilla on ollut merkittävä vaikutus Suomen klubikulttuuriin ja Comalla onkin ollut useita hienoja huippuhetkiä dekkien takana mm. soittaen back-to-back Mike Trumanin (Hybrid), Slackerin, Orkidean ja Andry Nalin (Nalin & Kane) kanssa!

https://www.facebook.com/terocivillofficial?fref=ts

MIIA MAGIA
Kovassa nosteessa oleva Dj Miia Magia tunnetaan omasta deepistä ja tunnelmallisesta soundistaan, jossa yhdistyy tummempi house ja nu disco. Miia Magia on järjestänyt klubi-iltoja ja soittanut Helsingin ykkösklubeilla jo pitkään (mm. DTM, Loop, mbar, Adams) sekä toiminut Dj:n roolissa Helsinki Prideilla vuodesta 2007. Tällä hetkellä Miia luotsaa omaa Sound of Magic nimistä klubi-iltaa mbarissa.

Hänen tunnistettava tyylinsä takaa aina yllätyksellisen keikan, jossa voi kuulla myös vaikutteita popista ja indiestä. Miia Magia on loistava lisäys Pussy eau de Clubin energiseen naisvoimaan, jonka resident Dj:nä hän aloitti viime vuonna. Hän on myös tunnettu meikkitaiteilija ja korusuunnittelija.

www.facebook.com/djmiiamagia
www.soundcloud.com/miia-magia
www.miiamagia.com
JULKAISUT