Fiktio & Futuristics presents Dimensio:House w/ Milla Lehto

  From until   Tickets 6€   Age limit: 18   www.facebook.com/…/532319600203560  
Kerubin Kellari, Joensuu   Show map  
house, techno

Keväällä startannut Dimensio-klubi jatkaa uusissa ulottuvuuksissa lokakuussa, kun Fiktio ry ja Futuristics laittavat hynttyyn yhteen ja tuovat Kerubiin Suomen ehdottomasti kuumimman tech-house dj:n: Milla Lehdon !!

Kerubin kellarissa kuulemme illan aikana muutenkin laadukkaan kattauksen housesoundia! Millaa lämmittämässä ovat Tremont (Futuristics) sekä Fiktion timanttiset housemiehet Francis23, Curry ja Hitboogie, joten odotettavissa on ehdottomasti syksyn maukkaimmat bileet!

Lämpimästi tervetuloa!


✪ LINEUP ✪

✓ MILLA LEHTO
(Pussy eau de Club , ACES, After Hours / Helsinki)

Dj Milla Lehto on noussut Pussy Clubin kasvattina yhdeksi Suomen tunnetuimmaksi Dj:ksi ja on vaikuttanut vahvasti jo yli kymmenen vuotta underground klubi-skenessä. Hän on soittanut Suomen suurimmilla klubeilla ja tapahtumissa mm. Weekend Heroesin, Jerome Isma-Aen, Louie Cutin, Ahmet Sendilin, Dave Seamanin ja Daniel Portmanin kanssa.

Tällä hetkellä Milla Lehto toimii resident Dj:nä Pussy eau de Club, ACES ja After Hours klubeilla, joista ACES on hänen oma klubiprojektinsa Venuella. Dj Milla Lehto on tunnettu laajasta ja monipuolisesta musiikillisesta paletistaan, jota hän taitavasti vaihtelee yleisön ja fiiliksen mukaan housen, minimalin ja technon välimaastossa, sytyttäen tanssilattian tuleen myös ripauksella rock-asennetta!


✓ FRANCIS 23
(Fiktio / Tampere)

Francis, Franco, herra 023, Rambo. Siinä muutama lempinimi, jonka tämä 25-vuotias joensuulaislähtöinen house-deejay on ehtinyt Tampereen klubiskenessä hankkia. Francis 23 ammentaa musiikkinsa eurooppalaisen housen ja teknon undergroundista. Deep housea, tech housea ja minimal technoa niin kuin vain Francis osaa. Mies palaa jälleen kotikonnuilleen ja sitä ei kannata missata!
http://www.mixcloud.com/Francis23

✓ CURRY
(Fiktio / Joensuu)

Curry on joensuulainen dj, joka on elänyt vahvasti konemusiikkikulttuurissa jo 1990-luvun alusta lähtien Helsingissä, jossa hän soitti myös 2000-luvun vaihteen underground-bileissä.
Curryn dj-seteissä kuulee usein nostattavia tech house rytmejä sekä syväluotaavaa ja tummaakin progressiivista soundia. Genremäärityksiä tärkeämpää on kuitenkin tanssittavuus ja tarttuvat koukut äänimaisemassa!
http://www.mixcloud.com/djcurry/

✓ HITBOOGIE
(Fiktio / Joensuu)

Hittimörkö eli Dj Hitboogie on pikkukyliltä Joensuuhun rantautunut DJ, jolta löytyy tanssimusiikkia moneen lähtöön! Olemme kuulleet usein bileissä hänen rumpubasso-settejänsä, mutta tällä kertaa hän lataa tanssilattialle muikean annoksen tech housea! Not to be missed!!
http://www.mixcloud.com/hitboogie/


Fiktio & Futuristics presents:
MILLA LEHTO @ DIMENSIO: HOUSE
+ support: Curry | Hitboogie | Francis 23 +

@Kerubin kellari, Joensuu
Pe 24.10.2014 klo 22-04
K18 | Liput: ennakko 6 € / ovelta 9 € (+narikka)

Ennakkoliput: Cafe, Bar & Nightclub Muru, Siltakatu 10, Joensuu

Favorites 2