JKL2IBIZA presents: ROB HARNETTY + support @ Giggling Marlin

  From until   Tickets 10€   Age limit: 18  
Giggling Marlin, Jyväskylä   Show map

Koska? La 12.7 // 22-04 hrs
Missä? Giggling Marlin / Jyväskylä
Hinta? 10e
Line Up:

ROB HARNETTY (CREAM IBIZA / UK)

SERGEI SHKUROFF (2ibiza)

THE SECOND LEVEL (Weekend Festival)

DJ EFO (PointBreak)

Hypeman: RIKU DRAMA (Club Kiss, Summer Up)


ISLAND TERRACE HOSTED BY: CHICAGO LOUNGEKiistatta Suomen ehkä jopa suosituin yökerhokonsepti on täällä taas! 2ibiza bileet ovat olleet jo muutaman vuoden ajan jättimenestys ja haippi ei ole todellakaan laantumassa! Jyväskylä halusi lisää, ja sitä se tulee myös saamaan! Tällä kertaan tuodaan Gigglinin lauteille suoraan CREAM IBIZA clubilta Mr. Rob Harnetty! Mukana myös Island Terrace, jossa Chicago Lounge DJ's pitää huolen että jengillä on fiilis ku Cafe Del Marissa. Hyppää siiville ja syöksy Gigglingin kuumaan tunnelmaan, jossa 2ibizan ihastusta aiheuttaneet dekoraatiot , järkyttävän kova äänentoisto ja Suomen upein lava/valotekniikka tekevät illasta aidon valkoisen saaren kokemuksen!


***********************************************
Artistit:

ROB HARNETTY (UK/CREAM IBIZA)

Rob Harnetty on legendaarisen CREAM konseptin yksi suosituimmista resident DJstä ja hän on jakanut stagen mm. sellaisten nimien kanssa kuin Calvin Harris, David Guetta ja Afrojack.


http://www.beatport.com/artist/rob-harnetty/206491

***********************************************

Sergei Shkuroff

https://www.facebook.com/pages/Sergei-Shkuroff/24556096297
https://twitter.com/SergeiShkuroff


Vuodesta 1999 levyjä soittanu Sergei Shkuroff nopeasti nosti itsensä pienistä underground reiveistä maailman suurimmille clubeille kuten Ibiza Amnesia, Cream , Godskitchen, Gatecrasher, Storm, Tidy ja kuuluisa Jugment Sunday Ibizan Edenissä.

Viimeisen 10 vuoden aikana Sergei on soittanu yhdessä sellaisten herrojen kanssa kuin: Paul Van Dyk, Armin Van Buuren, Sasha, Westbam, Sander van Doorn, Eddiel Halliwell, Judge Jules, Gareth Emery ja John 00 Fleming. Noin muutaman mainitakseni.


Oli kyse täpötäydestä clubista tai ulkoilma festivaalista , Sergein setti räjäyttää aina potin ja sitä et todellakaan halua missata!

***********************************************

The Second Level (Weekend Festival)


Second level on DJ/Tuottaja Helsingistä, joka soittaa pääasiassa progressiivista housea. Hän on työskennellyt musiikin parissa vuodesta 2011. Second Level on lämmitellyt mm. David Guettaa Tallinnassa ja soittaa myös vuoden 2014 Weekend Festivalilla Helsingissä.


***********************************************

DJ Efo (PointBreak)

https://www.facebook.com/djefofin/

Resident Dj and promoter of Whiteout, Point Break and Club R3D
Biografia
Born in 1985. Got the first touch to the legendary Technics SL-1210 mk2 in the year 2000 and that was the time i knew at least something about my future: Music!
Resident Dj and Promoter in one of the biggest dance events in Finland, Laserpoint, from 2003 until 2009. Currently one of the main organisers and producer of one of the biggest dance music events in Finland, Whiteout and Summer Sound Festival. Also keeping busy as a resident Dj and promoter in the new club called R3D just in the heart of Helsinki and also organising and promoting Point Break - The New House Experience.
Hundreds of gigs behind and arenas shared with names like BT, Rank1, J00F, Dash Berlin, Proteus, Orkidea, Super8 & Tab and so on..
Career went on hold because of a peacekeeping mission in Afganistan early 2010, but now he's back in the game.

***********************************************


ISLAND TERRACE HOSTED BY: Chicago Lounge (MRKSTR & L'Kay)

Favorites 1