Hamara juhannus

  From until   Tickets 5€   http://hamarasuomi.fi/  
Vastavirta-klubi, Tampere   Show map  
chill, drum'n'bass, urban

Hamara Juhannus @ Vastavirta:
Nagasaki Grandslam
Ras Kontti & Ruhtinaalliset
Hamara dj't Dpiks & Swazi

Pe 20.06 21:00-02:00
5€

Tänäkin vuonna suositellaan keskikesää juhlistettavaksi Pispalan sydämessä Vastavirralla! Ras Kontti & Ruhtinaalliset joutuivat perumaan esiintymisensä sairastumisen vuoksi, mutta tämä johti vielä monipuolisempaan esiintyjälistaan.
Tanssikansan kipinän sytyttää Hamara deejiiden lisäksi PIPAR SISAR, MUSTALAISKIAINEN ja NAGASAKI GRANDSLAM!


NAGASAKI GRANDSLAM

Nagasaki Grandslamin maaliskuiselle loppuunmyydylle neitsytkeikalle ovat monet toivoneet jatkoa ja nyt sitä on tarjolla!

Totuttuun tapaan Taskumatin tie vie juhannuksena Pispalan ytimeen. Tällä kertaa mukanaan lanteita liikuttava orkesteri Nagasaki Grandslam, joka tarjoaa täyslaidallisen funkahtavaa juhannustunnelmaa.
Nagasaki Grandslam on vuonna 2013 perustettu yhtye, jossa vokalistia Taskumattia säestää rumpali, basisti, kaksi kitaristia, kosketinsoittaja sekä trumpetisti. Nagasaki Grandslamin energinen ja taidokas soitanta tempaa täysillä mukaansa ja monipuolinen rohkeasti genrerajat rikkova äänimaailma omaperäisine sovituksineen tarjoaa varmasti kuulijoilleen uutta ja mielenkiintoista!
MUSTALAISKIAINEN

Beatbox live! Junglish reggae gipsy vibes


PIPAR SISAR

Pipar Sisar on kolmihenkinen yhtye, joka soittaa syvien vesien tanssimusiikkia. Triphop kohtaa metsäfolkin Pispalan portaissa. Analogiset syntetisaattorit haahuilevat dub-rytmien yllä, utuiset laulut lipuvat horisonttiin. Hitaita tempoja, matalia taajuuksia ja loputtomiin jatkuvia kaikuja.


http://piparsisar.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/piparsisar


HAMARA DJ'T DPIKS & SWAZI

Alkuillasta rentoilusoundia, rap/dub/ym. Loppuillasta drum'n'bass!


Tämä kaikki siis juhannusaattona 20.6. klo 21-02 Vastavirralla (Pispalan valtatie 39, Tampere), liput 5e

Favorites 1