Revealed Sessions // Proteus, Peetu S, Wert

  From until   Tickets 8€   Age limit: 18   www.facebook.com/…/revealedsessions  
Panama Jack, Kerava   Show map  
hard, techno, trance

Revealed Sessions bileet jatkuvat ja järjestyksessään kolmansista kemuista ei energia lopu aivan heti kesken. Paikalle saapuu nimittäin DJ Proteus, joka energisyydellään ja saundillaan saa katon ilmaan bileissä kuin bileissä. "Wear black and come if you dare."

Venuena toimii Panama Jack, Kauppakaari 15, Kerava. Ovet aukeavat klo 22.00, ikäraja K18 ja liput maksavat 8 Euroa.

Paikalle kannattaa saapua jo hyvissä ajoin, että varmistat pääsyn bileisiin.


Esiintyjät:

> PROTEUS (FI)

Proteus on tehnyt pitkän uran DJ:nä ja on ehdottomasti yksi maailman kovimmista nimistä hard dance-skenessä. Hänet onkin äänestetty maailman parhaaksi hard dance DJ:ksi kahteen otteeseen. Proteus on pyörittänyt pitkään menestyksekkäitä Säde-klubitapahtumia ja hänellä on oma ohjelma Bassoradiossa.

Proteus vaikuttaa myös Suomen metalli- sekä industrial-skenessä ja on päässyt remiksaamaan mm. Apocalypticaa.

http://www.djproteus.com/
https://www.facebook.com/pages/Proteus/17712036908


> PEETU S (FI)

Maailmalla mainetta ja arvostusta 10 vuoden ajan kerännyt, mutta Suomessa suurelle kansalle tuntemattomampi todella kiireinen trancetuottaja ja DJ nähdään yhdellä harvoista keikoistaan kotimaassaan. Miehen energiset trancesetit on maustettu sopivasti teknommilla rytmeillä, jotka hyvin mielenkiintoisena kokonaisuutena viehättävät varmasti Suomen bilekansaa. Helmikuussa Paul Oakenfoldin Perfecto -labelilla julkaistu "The Mirage EP" on noussut suureen suosioon maailmalla eikä ole helpottanut Peetun jo kiireistä elämää, päinvastoin.

http://www.peetus.com/
https://www.facebook.com/peetusdj


> WERT (FI)

Jo parikymmentä vuotta trancen parissa viihtynyt Wert on yksi Suomen harvoista varteenotettavista Tech-Trance-veteraaneista. Nykyään miehen tyyli sekoittuu laadukkaista uusista EDM raidoista aina vanhoihin klassikoihin pikantilla, hieman tekimmällä mausteella.Kulkuyhteydet:

Keravan juna-asemalta kävelee tapahtumapaikalle noin 5 minuuttia. Juna Helsinkiin päin lähtee sunnuntaina (11.5) esim. klo 3:45 ja 4:49. Juna Riihimäelle päin lähtee sunnuntaina (11.5) esim. klo 3:09 ja 4:39. Kannattaa tarkistaa aikataulu vielä VR:n sivuilta: http://www.vr.fi/fi.

Keravan S-marketin (Kauppakaari 17) parkkipaikalla on hyvin tilaa autoille ja sieltä kävelee tapahtumapaikalle noin minuutissa.


Tietoja:

Revealed Sessions
Pvm: 10.5.2014
Ovet auki: 22:00 – 04:00
Paikka: Panama Jack
Osoite: Kauppakaari 15, Kerava
Maa: Suomi
Liput: 8 EUR
Ikäraja: K18


https://www.facebook.com/revealedsessions

Favorites 1