Hypno! Gurls On The Decks: Dj Aim & Jane Doe

  From until   Age limit: 18   www.facebook.com/…?ref=2&ref_dashboard_filter=upcoming&source=1  
Porvoonkadun baari, Helsinki  
experimental, house, techno

Hypno! Gurls On The Decks: Dj Aim & Jane Doe

@ Porvoonkadun Baari, Alppila, Helsinki
Fri 18.04.2014 klo 20-02

Free Entry

K-18

Djs:

DJ AIM (Divine, Kouvola)

DJ JANE DOE (Kallio)

HAIMI vs. INDIVIDUAL (Resident Goons)

**Deep House/ Techno/ Electrodub**

Links:


www.soundcloud.com/individual_fin
www.soundcloud.com/pekkohaimi
www.porvoonkadunbaari.fi

Hypno! on vähäeleiselle ja tunnelmalliselle elektroniselle musiikille omistettu klubi, joka tuo Porvoonkadun Baariin residenttien lisäksi mielenkiintoisia soittajavieraita, sekä musiikillisesti monipuolisia iltoja. House ja tekno ovat tapahtumien yhteinen nimittäjä, mutta hyvään keitokseen mahtuu aina myös ripaus muuta tyylikästä soundia. Iso-Roba Kympissä ensimmäiset askeleensa ottanut klubi on nyt järjestänyt kolme iltaa Alppilassa ja tässä seuraa neljäs.

Näihin iltamiin meillä on ilo saada vieraaksi dekkien taakse kaksi upeaa leidiä. Dj Aim tulee mistäpä muustakaan kuin Suomen House-pääkaupungista Kouvolasta. Divine-klubin illat tuovat lauantai-iltaisin asemakaupungin Coffee House-loungeen groovesta talomusiikista tykkääviä ”..and boy, do they they deliver!” Dj Aimin omin sanoin hän soittaa pääasiassa Housea pienellä discoviballa ja suosikkilistalla on artisteja Lennosta Shapeshistersiin Aretha Franklinista Joey Negroon. Huikea setti varmasti tulossa!

Toinen illan pääesiintyjistä on pääkaupunkiseudulla vaikuttava dj, tuottaja ja promoottori Jane Doe. Hänen soundiinsa mausteensa tuo UG-teknokulttuuri, Intia, sekä laaja-alainen musiikkidiggailu. Ensimmäistä kertaa Alppilan Hypno-iltojen historiassa kuulemme Elektrodubia, sekä etnisiä vivahteita ympäri maailmaa. Tässä siis ainakin yksi erittäin hyvä syy saapua paikalle.

Haimi vs. Individual (Hypno!)

2011. Loppukesä. Suloinen Saimaa. Open Air UG-tanssibileet paikassa X. Pekko Haimi ja Individual ovat molemmat saaneet settinsä soitettua ja pakenevat kauhuissaan joka puolelta kantautuvaa 160 bpm dark psykeä auton turvaan. Ovet kiinni, nopea vilkaisu taakse, ja kun varmistuu, että kukaan ei seuraa, on hyvä ottaa hetki rennosti. Automankka päälle ja levy sisään. Sitten toinen ja toinen ja..hitto! Jätkällähän on asiallisia lauluja mukana, tuumivat kumpikin vuorollaan ja miettivät, että tätä soundiahan olisi kiva alkaa soittaa yhdessä.

Nyt reilu vuosi, n. 20 vuotta yhteenlaskettua soittokokemusta ja yli 200 yhteis/soolokeikkaa keikkaa myöhemmin Haimi vs. Individual on tanssittanut ihmisiä niin ilta- kuin aamubileissä Venuella, Playgroundissa, Fredan Tivolissa, Helsingissä, Kouvolassa, Kotkassa, Imatralla U Name it, sekä soolokeikoilla Pohjanmaalta Rovaniemelle. Settien pohjana on nykyisin yleisemmin Deep House/ Ghetto House ja Tekno, mutta koska musiikkidiggailut kattavat laajan alueen Hyvää Musiikkia ™, voidaan settejä maustaa aina Nu-Discosta Teknoon ja Old Skooliin saakka.

Place To Be:

Porvoon Baari on tyylikäs seurusteluravintola Helsingin Alppilassa. Baarista löytyy A-oikeudet, laaja viini- ja juomavalikoima (myös orgaanisia vaihtoehtoja), erikoiskahvit espressoista latteihin, toastit, drinkit ja erityisesti mukava tunnelma! Baarissa on n. kuukausittain vaihtuva taidenäyttely ja lautapelejä joka lähtöön. Baari sijaitsee Alppilan ytimessä, suoraan raitiovaunu 3:sen varrella. Myöhäisemmille kotiinlähtijöille löytyy myös taksitolppa tien toiselta puolelta.

Tervetuloa!

Favorites 1