JKL2IBIZA

  From until   Tickets 10€   Age limit: 18  
Giggling Marlin, Jyväskylä   Show map  
house, techno, trance

Koska? Pe 4.4.2014 // 22-04 hrs
Missä? Giggling Marlin / Jyväskylä
Hinta? 10e/6e jos saapuu ennen klo 23:00
Line Up:
HILTON CASWELL (MINISTRY OF SOUND / UK)
www.hiltoncaswell.com/

TEMPER2

SERGEI SHKUROFF

Hypeman: RIKU DRAMA

Videokuvaus: Brame Productions
Valokuvaus: Sessions2/Tero Heino

2014 Räjäytetään käyntiin kovemmin kuin koskaan!

Kiistatta Suomen ehkä jopa suosituin yökerhokonsepti on täällä taas! 2ibiza bileet ovat olleet jo muutaman vuoden ajan jättimenestys ja haippi ei ole todellakaan laantumassa! Nyt ensimmäistä kertaa myös Jyväskyläss on mahdollisuus päästä kokemaan aitoa Ibizan tunnelmaa keskellä kylmää Suomen talvea. Hyppää siiville ja syöksy Gigglingin kuumaan tunnelmaan, jossa 2ibizan ihastusta aiheuttaneet dekoraatiot , järkyttävän kova äänentoisto ja Suomen upein lava/valotekniikka tekevät illasta aidon valkoisen saaren kokemuksen!


Hilton Caswell (Ministry of Sound / UK)


www.hiltoncaswell.com
www.beatport.com/artist/hilton-caswell/130218
https://twitter.com/HiltonCaswell

Iso-Britannian suurimpiin klubibrändeihin lukeutuva Ministry Of Sound saapuu edustaamaan Jyväskylään. Hilton Caswell on nuori lupaus, mutta iästään huolimatta hän on jo ehtinyt soittamaan kaikkien maailman suurimpien House DJ:tten kanssa.

Armin van Buuren, Carl Cox,Fedde Le Grand, Mark Knight, Judge Jules, Gareth Emery, Ferry Corsten, Sander van Doorn, Marco V, Nicky Romero & Hardwell, vain muutaman mainitaksemme!

Temper2
https://www.facebook.com/Temper2

Temper2 on vuoden 2013 yksi suurimmista kotimaisista läpimurroista suomalaisen elektronisen tanssimusiikin saralla. Bändin single ”Creator” oli loppuvuodesta 2013 isossa radiosoitossa (Nrj, YleX, Bassoradio, Spin FM), mm. Nrj Top 10:ssä 4 viikkoa ja Finnish Dance Chartilla 7 viikkoa.

Seuraava single ”Hel Sin City (Don´t Kill The Music)” julkaistiin 28.2. ja ”Creator” julkaistaan samanaikaisesti kaikissa Skandinavian maissa.

Temper2 tunnetaan energisistä livekeikoistaan ja soundistaan joka yhdistelee elektronisia rytmejä räppivokaaleihin.

Sergei Shkuroff

https://www.facebook.com/pages/Sergei-Shkuroff/24556096297
https://twitter.com/SergeiShkuroff


Vuodesta 1999 levyjä soittanu Sergei Shkuroff nopeasti nosti itsensä pienistä underground reiveistä maailman suurimmille clubeille kuten Ibiza Amnesia, Cream , Godskitchen, Gatecrasher, Storm, Tidy ja kuuluisa Jugment Sunday Ibizan Edenissä.

Viimeisen 10 vuoden aikana Sergei on soittanu yhdessä sellaisten herrojen kanssa kuin: Paul Van Dyk, Armin Van Buuren, Sasha, Westbam, Sander van Doorn, Eddiel Halliwell, Judge Jules, Gareth Emery ja John 00 Fleming. Noin muutaman mainitakseni.

Oli kyse täpötäydestä clubista tai ulkoilma festivaalista , Sergein setti räjäyttää aina potin ja sitä et todellakaan halua missata!
JYVÄSKYLÄ ARE YOU READY?!

Favorites 2