Revealed Sessions // Johan Gielen, Peetu S, Wert

  From until   Tickets 10€   Age limit: 18  
Panama Jack, Kerava   Show map  
techno, trance

Ensimmäiset Revealed Sessions -bileet tammikuussa olivat erittäin onnistuneet kaikilta osin ja nyt on jälleen aika paljastaa illan soittajien tehokkaimmat ja tanssilattialla parhaiten toimivat kappaleet. Tulevat "Sessiot" räjäyttävät pankin, sillä paikalle saapuu megaluokan DJ-tähti Hollannista, Johan Gielen (Airscape, Svenson & Gielen).

Venuena toimii Panama Jack, Kauppakaari 15, Kerava. Ovet aukeavat klo 22.00, ikäraja K18 ja liput maksavat 10 Euroa.

Paikalle kannattaa saapua jo hyvissä ajoin, että varmistat pääsyn bileisiin.


Esiintyjät:

> JOHAN GIELEN (NL)

Johan Gielen aloitti DJ-uransa lähes 30-vuotta sitten Hollannissa, joka johdatti hänet Japaniin kahden vuoden ajaksi soittamaan legendaariseen Velfarre-klubiin Tokioon residenttinä. Palattuaan takaisin Hollantiin, sana nuoren miehen kovasta tempusta oli levinnyt kulovalkean tavoin ja nosti Johanin rytinällä koko maailman tietoisuuteen. Maailmasta ei taida löytyä paikkaa, jossa Johan ei ole käynyt ja omaa kieltään miehen suosiosta puhuu se, että hän on ainoa DJ, joka on soittanut ehkä maailman suosituimmassa trancetapahtumassa, Trance Energyssä jopa 15 kertaa.

Kaikki trancen ystävät tunnistavat varmasti kappaleet “The Beauty of Silence”, “Twisted”, ”L’Esperanza”, ”Sosei”.. lista jatkuu ja Johanin kappaleet ovat yltäneet lähes järjestäen esim. Brittilistojen Top 50 -sisään, Delerium "Silence" -remiksi jopa sijalle #3. Mies on päässyt myös remiksaamaan maailman tunnetuimpia artisteja kuten Tiësto, ATB, Boy George, Thrillseekers, Chicane, jne.

http://www.johangielen.com/
https://www.facebook.com/johangielenofficialfanpage

> PEETU S (FI)

Maailmalla mainetta ja arvostusta 10 vuoden ajan kerännyt, mutta Suomessa suurelle kansalle tuntemattomampi todella kiireinen trancetuottaja ja DJ nähdään yhdellä harvoista keikoistaan kotimaassaan. Miehen energiset trancesetit on maustettu sopivasti teknommilla rytmeillä, jotka hyvin mielenkiintoisena kokonaisuutena viehättävät varmasti Suomen bilekansaa. Helmikuussa Paul Oakenfoldin Perfecto -labelilla julkaistava "The Mirage EP" on noussut jo promovaiheessa järjettömään suosioon maailmalla eikä ole helpottanut Peetun jo kiireistä elämää, päinvastoin.

http://www.peetus.com/
https://www.facebook.com/peetusdj


> WERT (FI)

Jo parikymmentä vuotta trancen parissa viihtynyt Wert on yksi Suomen harvoista varteenotettavista Tech-Trance-veteraaneista. Nykyään miehen tyyli sekoittuu laadukkaista uusista EDM raidoista aina vanhoihin klassikoihin pikantilla, hieman tekimmällä mausteella.Kulkuyhteydet:

Keravan juna-asemalta kävelee tapahtumapaikalle noin 5 minuuttia. Juna Helsinkiin päin lähtee sunnuntaina (23.1) esim. klo 3:45 ja 4:49. Juna Riihimäelle päin lähtee sunnuntaina (23.1) esim. klo 3:09 ja 4:39. Kannattaa tarkistaa aikataulu vielä VR:n sivuilta: http://www.vr.fi/fi.

Keravan S-marketin (Kauppakaari 17) parkkipaikalla on hyvin tilaa autoille ja sieltä kävelee tapahtumapaikalle noin minuutissa.


Tietoja:

Revealed Sessions
Pvm: 22.3.2014
Ovet auki: 22:00 – 04:00
Paikka: Panama Jack
Osoite: Kauppakaari 15, Kerava
Maa: Suomi
Liput: 10 EUR
Ikäraja: K18


https://www.facebook.com/revealedsessions

Favorites 2