Hamara Massiveks: MursuSikari (TKU), Nagasaki Grandslam (TRE),

  From until   Tickets 4€   Age limit: 18   www.facebook.com/…/1472129466339967  
Vastavirta-klubi, Tampere   Show map

H A M A R A M A S S I V E K S
P E 1 4 . 3 . @ V A S T A V I R T A
2 1 - 0 2 | 4 E U R O A

M U R S U S I K A R I
N A G A S A K I G R A N D S L A M
H A M A R A D J ' T

Semikeväinen tervehdys tanssikansalle o/ Vielä on kadut loskassa ja yli puolet päivästä pimeyttä, joten todettiin tarpeelliseksi tyrkyttää Teille Vastavirrallinen monipuolista LiveMusiikki-vitamiinia.

Otanta 1/2, resepti:
"Jotta annostus varmasti tyydyttää tarpeet, neuvosto suosittaa lääkitsemään tuhdilla annoksella elävää musiikkia. Tutkimusten perusteella ohjeistetaan nauttimaan: MursuSikari (TKU) x 60 min, Nagasaki Grandslam (TRE) x 45 min. Tutkimustulokset pohjaavat keskimääräisiin arvoihin, joten varman tuloksen saavuttamiseksi edellä mainittua annostusta on kuitenkin suositeltavaa täydentää Hamara dj'den tahtiin: vähintään 2 x 60 min, vuorokausiannoksena enintään 15 x 60 min.

Ohjeistettu nautinta-aika sijoittuu maaliskuun 14. päivälle. Rohdokset ovat tuolloin ensimmäistä kertaa saatavilla Tampereella.

Nagasaki Grandslam imeytyy aivoihin ja keskushermostoon tehokkaasti. Mahdollista rumpujen pärinää, matalaa bassoa, keinuttavia kitaroita, torven töräyksiä, kihelmöiviä koskettimia eikä Taskumattia ei tule pelätä sillä negatiivisia sivuvaikutuksia ei ole todettu."

Ai eikö kuulostakaan tutulta? Näin on saattanut käydä muillekin, ja siksipä tahdommekin varmistaa että tämä epäkohta korjaantuu mahdollisimman pian.

Otanta 2/2, koekäyttötulokset:
"MursuSikari ui hiphopin syvissä vesissä lisäillen musiikkiinsa vaikutteita maailmanmusiikista tangoon. Turkulaistunut nelikko perustettiin keväällä 2011. Vaikka pääosassa onkin räpäytys, bändin omaperäiset sovitukset ja taitava soitanta takaavat kovan live-esiintymisen ja mielenkiintoisen kuuntelukokemuksen. MursuSikarissa soittaa äärimmäisen taitava ja groovaava rytmiryhmä sekä suustaan sukkela ja karismaattinen nokkamies. Viimeisen vuoden aikana MursuSikari on noussut ryminällä suuren yleisön tietoisuuteen Turun kovasta rytmimusiikkiskenestä. Mursut nappasivatkin Turku Music Awardseissa 2013 "vuoden turkulainen yhtye" -tittelin. MursuSikari on Matias Mäkinen (räpit), Mikko Janatuinen (kitara, laulu), Niko Peltola (rummut) ja Olli Orpana (basso ja laulu)."

Niin ja jotku gränd slämitkin? Ei, Hamara ei oo siirtyny tennistouhuihin. Tällä kertaa Pispala ja ehkä hieman Nagasakikin tärisee kun Taskumatti palaa keikkatauoltaan esittämään Vastavirralle täysin uuden shownsa uuden livebändinsä, Nagasaki Grandslamin kanssa! Nämä nuoret tähdet groovaa korviesi väliin jättäen hymyn huulillesi ja kylmät väreet kehoosi. Matin räppihöpötysten lisäksi tunnelmaa luovat Ivon trumpetointi, Kostin rumpuluupit, Pasin bassopöhinät, Teron ja Miksun kitarakikkailut sekä Karin kosketinkaahailut.

Alku- ja loppuillasta tilanteeseen sopivat soundit tarjoilee Hamara dj't.

#FRESH #RAPBANDCAMP #HAMARASUOMI #MASSIVEKS #MASSITTAKASINVAIKKAVÄKISIN #TAMPEREEVENTS #TREVENTS #VASTAVIRTA #LIVERÄPPIBÄNDIKERTAAKAKS #MOREHASHMORETAGS #NEWBANDS #NGS #NAGASAKIGRANDSLAM #MURSUSIKARI #TKUTRENOBEEFJUSTRÄP

Ovet auki klo 21. Livet noin 2230–0100. Liput neljä egee.

Favorites 2