HYPNO! Presents TOMMI OSKARI & TERO on the decks!

  From until   Age limit: 18   www.facebook.com/…/530912310356086  
Porvoonkadun baari, Helsinki  
disco, house, techno

HYPNO! Presents TOMMI OSKARI & TERO on the decks!

@ Porvoonkadun Baari, Alppila, Helsinki
Fri 21.2.2014 klo 19:30 – 02:00
K-18
Free Entry!

Djs

TOMMI OSKARI (Future Shock, Replug Records)

b2b

TERO (Future Shock)

HAIMI vs. INDIVIDUAL (Resident Goons)

**Deep House/ Disco/ Techno**

Hypno! on vähäeleiselle ja tunnelmalliselle elektroniselle musiikille omistettu klubi, joka tuo Porvoonkadun Baariin residenttien lisäksi mielenkiintoisia soittajavieraita, sekä musiikillisesti monipuolisia iltoja. House ja tekno ovat tapahtumien yhteinen nimittäjä, mutta hyvään keitokseen mahtuu aina myös ripaus muuta tyylikästä soundia. Iso-Roba Kympissä ensimmäiset askeleensa ottanut klubi on nyt järjestänyt kaksi iltaa Alppilassa ja tässä seuraa kolmas:

************************************************
TOMMI OSKARI b2b TERO (Future Shock, Replug Records)

Näihin iltamiin meillä on ilo ja kunnia saada vieraaksi deejiit Tommi Oskari ja Tero Future Shock-kollektiivista. Tältä kaksikolta ei tyylitajua puutu, oli kyse sitten dj-seteistä, musiikkituotannosta tai grafiikasta. He ovat tottuneet soittamaan pitkiä settejä, jotka rakentuvat grooven discon, elektron ja deepin tech-housen ympärille ja voikin sanoa, että tämä kaksikko osaa ottaa tilan haltuun oli kyse sitten aamu- tai iltabileistä! Myös tuotantopuolella kovassa nosteessa oleva Tommi Oskari on saanut supporttia mm. Hernan Cattaneolta, Cid Inciltä, Luke Porterilta, Praveen Archeryltä, Mike Griegolta, Sonic Unionilta just to name a few…

Tänä iltana Tommi ja Tero ovat luvanneet soittaa (ainakin) kolmen tunnin setin itselleen rakasta elektronista musiikkia, joten ihan vilpittömästi suosittelemme tulemaan paikalle diggailemaan hyvästä soundista ™.

************************************************
HAIMI vs. INDIVIDUAL (Hypno!)

2011. Loppukesä. Suloinen Saimaa. Open Air UG-tanssibileet paikassa X. Pekko Haimi ja Individual ovat molemmat saaneet settinsä soitettua ja pakenevat kauhuissaan joka puolelta kantautuvaa 160 bpm dark psykeä auton turvaan. Ovet kiinni, nopea vilkaisu taakse, ja kun varmistuu, että kukaan ei seuraa, on hyvä ottaa hetki rennosti. Automankka päälle ja levy sisään. Sitten toinen ja toinen ja..hitto! Jätkällähän on asiallisia lauluja mukana, tuumii kumpikin vuorollaan ja miettivät, että tätä soundiahan olisi kiva alkaa soittaa yhdessä.

Nyt reilu vuosi, n. 20 vuotta yhteenlaskettua soittokokemusta ja yli 200 yhteis- ja soolokeikkaa myöhemmin Haimi vs. Individual on tanssittanut ihmisiä niin ilta- kuin aamubileissä Venuella, Playgroundissa, Fredan Tivolissa, Helsingissä, Kouvolassa, Kotkassa, Imatralla U Name it, sekä soolokeikoilla Pohjanmaalta Rovaniemelle. Settien pohjana on nykyisin yleisemmin diipimpi tech-house, mutta koska musiikkidiggailut kattavat laajan alueen Hyvää Musiikkia ™, voidaan settejä maustaa aina nu-discosta teknoon ja old skooliin saakka.

************************************************
Place To Be

Porvoon Baari on tyylikäs seurusteluravintola Helsingin Alppilassa. Baarista löytyy A-oikeudet, laaja viini- ja juomavalikoima (myös orgaanisia vaihtoehtoja), erikoiskahvit espressoista latteihin, toastit, drinkit ja erityisesti mukava tunnelma! Baarissa on n. kuukausittain vaihtuva taidenäyttely ja lautapelejä joka lähtöön. Baari sijaitsee Alppilan ytimessä, suoraan raitiovaunu 3:sen varrella. Myöhäisemmille kotiinlähtijöille löytyy myös taksitolppa tien toiselta puolelta.

Tervetuloa!

http://www.beatport.com/artist/tommi-oskari/232443

http://www.beatport.com/artist/tero/255199

https://www.facebook.com/FutureShockHelsinki

http://www.facebook.com/HaimiVsIndividual

http://www.porvoonkadunbaari.fi/

Favorites 1