HÄMÄRÄRADIO Presents: DJ Orion, Chantola, Turismo, DJ Upi

  From until   Tickets 15€   Age limit: 18  
Hotelli Ravintola Tukkijätkä, Heinola   Show map

HÄMÄRÄRADIO Aloittaa vuoden 2014 erittäin tiukalla lineupilla tuoden Heinolaan neljä Suomen parhaimmistoon kuuluvaa DJ:tä. Kuten tapaan kuuluu, tapahtumaa luo jo Hämäräradion bileistä tuttu jykevä ja vaikuttava äänentoisto, säväyttävät valot sekä ensimmäistä kertaa mukana oleva Video Jockey. Nämä jos jotkin takaavat teidän bilettäjien kokeman upean, ainutlaatuisen ja mieleenpainuvan clubi-elämyksen.

MISSÄ: RAVINTOLA TUKKIJÄTKÄ HEINOLA (Kauppakatu 13, 18100 Heinola)
MILLON: 22.2.2014
MONELTA: 22:00
MITÄ MAKSAA: 15€ (SIS. NARIKKAMAKSUN 4€)

ENNAKKOLIPPUJA 27.1 alkaen Tukkijätkästä, ja niitä on VAIN 100 kappaletta. Loput liput ovelta, ole nopea ennakoiden kanssa!

Tervetuloa!Hämäräradio kunnialla esittää:

DJ ORION (YleX, FADE, Misc. Management)

90-luvun alussa Tampereen reiveistä ponnistanut Dj Orion on yksi Suomen kuumimmista dj-nimistä. Mies tunnetaan parhaiten YleX:ällä pyörivästä XmiX- radioshowstaan. Dj:n viimeisin projekti on Room Service, jota voi seurata livenä YouTubesta. Hän on myös juontanut Suomen vanhinta elektronisen musiikin radio-ohjelmaa, YleX:ällä pyörivää Tiistain Tanssi-iltaa. Orion työskentelee Misc Managmentin leivissä ja toimii myös FADE Clubin vakio-dj:nä. Ehdottomasti yksi Suomen halutuimpia levynpyörittäjiä!

''Sittemmin olen viihtynyt teknomusiikin merkeissä mm. paraatissa Berliinin keskustassa noin 1,5 miljoonan osanottajan kanssa, +30 asteen lämmössä vesipuistossa ja -30 asteen pakkasessa Napapiirillä, satojen muiden kanssa keskellä aamukasteista mäntymetsää, vanhassa puoliksi puretussa muuntamossa (ja myöhemmin poliisiasemalla), Finlandia-talossa ja lukemattomilla klubeilla.'' -Dj DJ Orion

http://ylex.yle.fi/radio/ihmiset/dj-orion
http://www.djorion.fi/person/Dj UPI (Misc. Management)

Upi on tunnettu laajasta näkökulmastaan underground-musiikkiin. Miehellä on energiaa, innostusta, tyylitajua ja ammattimainen asenne musiikkia kohtaan.

"Upilla hyvä meininki. Omaa hyvän taidon surffata saumattomasti kaupallisemman ja undergroundimman soundin välillä." -Roberto Rodriguez (Basso)
"Upi soittaa yksinkertaisesti hyvällä maulla musiikkia - miten päin tahansa sitä kuuntelee."-Jan Zapasnik (Basso)

http://www.misc.fi/__artist_fin_upi.php?flickrid=6800339968&tags=miscweb_upi_promo
https://www.facebook.com/DjUpiFinlandCHANTOLA (Bonzai music, Spinnin Records, Black hole Recordings) *SPECIAL BALEARIC HOUSE SET*

Useaan otteeseen Heinolassa taitonsa näyttänyt dj/tuottaja Chantola saapuu jälleen villitsemään bilekansaa. Tekninen soittotaito ja palava halu musiikkia kohtaan ovat tehneet Chantolasta yhden Suomen vetovoimaisimmista house/tekno -artisteista. Turussa asuvan tuottajan biisejä ovat soittaneet maailmanluokan tähdet Armin van Buurenista Markus Schultziin. Studiossa viihtyvä Chantola on tullut tutuksi myös levy-yhtiöstään, Club 86 Recordingsista.

http://www.chantolamusic.com/
TURISMO (Hahmo Recordings)

Tamperelainen Slam Clubia pyörittävä Turismo keräsi viime vuonna huikean määrän positiivista palautetta monilta eri klubeilta. Turismon omaa kädenjälkeä ovat soittaneet isot nimet kuten Nicky Romero, Tiesto, David Guetta ja Umek. Energiaa ja euforiaa täynnä olevat setit ovat täyttäneet tanssilattiat kerta toisensa jälkeen. Vaikutteita herra on saanut muun muassa Carl Coxilta ja Laidback Lukelta.


Favorites 3