PROTEUS - 10th ANNUAL 6 HOUR SET @ Turku

  From until   Tickets 12€   Age limit: 18  
Turun Klubi (live), Turku   Show map

Loppiaisaatto
Sunnuntai 5.1.2014

¤ PROTEUS - 10th ANNUAL 6 HOUR SET ¤
- BACK TO THE ORIGINAL CONCEPT -

19 YEARS OF VOYAGE TO DARKNESS


Live Floor:
PROTEUS

Ilta Floor - Techno Room:
DJ's Miss Delay, Seb & Defa, Chantola & JayfishAikataulu(t).

Live-kerros / Live-floor:
22:00-03:30 PROTEUS

Ilta-kerros / Ilta-floor:
22:00-23:30 Seb & Defa
23:30-01:00 Chantola & Jayfish
01:00-02:00 Seb & Defa
02:00-03:30 Miss DelayTurun Klubi / Live & Ilta
Humalistonkatu 8A
Turku

Liput 9 euroa (ennakko) / 12 euroa (ovelta)

Ennakkoliput:
8Raita Records, Yliopistonkatu 11, Turku
Levykauppa Äx, Kristiinankatu4, TurkuPROTEUS
Kuuden tunnin setit - Näin minä sen muistan:

Loppiaisaatto vuonna 2004. Yli 400 bilettäjää tanssii hikisenä ja onnellisena. Ovathan he juuri todistaneet Proteuksen ilmiömäistä kuuden tunnin settiä, joka on siitä saakka ottanut paikkansa turkulaisten sydämissä, aina loppiaisaattona. Kuuden tunnin setissä ollaan kuultu helmiä ja harvinaisuuksia, genrerajoja on rikottu industrialista goottimetallin kautta raveen. Erilainen ilta, taatusti unohtumaton.

Vuonna 2014 tammikuun 5. päivä Proteus saapuu Turkuun kymmenennen kerran vetämään taianomaisen kuuden tunnin settinsä. Viime vuonna kuuden tunnin setin sijaan nautimme yli 7 tunnin keikasta Logomossa. Nyt on aika palata niin sanottuun synnyinsijaan, eli Klubille Live-kerrokseen.

Olen järjestänyt tapahtumia jos jonkinmoisia elämäni aikana, mutta tällä tapahtumalla on erityinen sija sydämessäni. Olen ollut todistamassa Proteuksen pitkää urakaarta ja siinä samalla nähnyt, kuinka upea esiintyjä hän on. Fraasi "ei jätä ketään kylmäksi" käy tämän miehen kohdalla toteen. Hän antaa, ja antaa 110%. Sata lasissa. Muistanette Proteuksen kipsikädessä soittamassa kitaraa ja levyjä; entäpä ambulanssilla lavalta lähtö, kun uupumus vei miehen tajunnan toiselle puolen? Voin vain ihailla.

Me olemme tanssineet, hikoilleet ja tunteneet basson rintakehässämme nämä kymmenen vuotta Proteuksen kanssa. Nyt vielä kerran, Klubilla ja täysillä. Rave on!

- Seppo Tahvanainen, tapahtuman promoottori ja Harrin ystävä

www.klubi.net/tku
www.djproteus.com