Hypno! Presents KALLE MIETTINEN on the decks!

  From until   Age limit: 18   www.facebook.com/…?ref_dashboard_filter=calendar&source=1  
Porvoonkadun baari, Helsinki  
house, techno

Hypno! Presents KALLE MIETTINEN on the decks! *joo**plur*

@ Porvoonkadun Baari, Alppila, Helsinki
Fri 17.1.2014 klo 19:00 – 02:00
Free Entry
K-18

Djs:

KALLE MIETTINEN (Dancemob Lite/ Tiistain Tanssi-ilta)

b2b

CARO² (Fiilis, SESSIONS2)

PUUHAPHIIT (Afecto Djs/ SPIN FM)

HAIMI vs. INDIVIDUAL (Resident Goons)

**Deep House/ HOUSE/ Techno**

Iso-Roba Kympissä tukikohtaansa pitänyt Hypno!-klubi on palannut tauolta ja ottanut suunnaksi Helsingin Alppilan. Tämä vähäeleiselle ja tunnelmalliselle elektroniselle musiikille omistettu klubi toi residenttien lisäksi Roballe mielenkiintoisia soittajavieraita, sekä musiikillisesti monipuolisia iltoja. Näin myös Porvoonkadun Baarissa, jossa house ja tekno eri muodoissaan on tapahtumien yhteinen nimittäjä.


************************************************
Kalle Miettinen b2b Caro² (Dancemob Lite/ Tiistain tanssi-ilta/ Fiilis/ Sessions2)

Näihin toisiin iltamiin meillä on kunnia saada paikalle todellinen house-musiikin sanansaattaja, dj Kalle Miettinen. Tämä miekkonen houstasi ensiksi Radiomafian legendaarista Dancemob Lite-ohjelmaa vuodesta 1998 vuoteen 2003 jatkaen sitten Tiistain tanssi-illassa 2004 loppuun asti. Monet klubbaajat muistelevat vielä kaiholla kyseisiä ohjelmia, joskin on todettava että Dj Orion XMIX:eineen jatkaa upeasti Yleisradion tanssimusiikkiperinteitä.

Pariin vuoteen ei Kalle Miettistä ole nähty dekkien takana, joten nyt kannattaa ehdottomasti saapua paikalle Porvoonkadun Baariin. Uskallamme sanoa, että luvassa on klassikoiden ja grooven perinteisen housen ™ ilta. Kallen kanssa b2b-setin soittaa Kotkan oma poika Caro². Yli 10 vuoden dj-uralla hän on aina pysynyt uskollisena perinteiselle houselle, sekä aidolle clubi-musiikille ™. Hänet tunnetaan myös SESSIONS2-bilekuvausrymästä, ja aivan kuten valokuvataiteensa, niin suurella sydämellä hoituu myös dj-keikat.


************************************************
Puuhaphiit (Spin FM/ Afecto Djs)

Kolmas vieraamme on helsinkiläisestä Afecto DJs-kollektiivista tuttu levyseppä Puuhaphiit. Afecto DJs on viimeisen parin vuoden aikana noussut pääkaupunkiseudun klubikansan tietoisuuteen, sekä melodisen housen ja tech-housen kirkkaimpaan kastiin. Tästä hyvästä osoituksena vakioslotit Helsingin isoimmilla klubeilla, sekä kiinnitykset isojen klubitapahtumien päälavoille, kuten Wonder-, Waterland- ja Balearica-vesibuistobileisiin ja 2013 Whiteoutiin Helsingin Kaapelitehtaalla. Tämän lisäksi on hyvä mainita Spin FM-radion jokatorstainen house-musiikin erikoisohjelma Love Of House. On upeaa saada Mr. Puuhaphiit jälleen Hypnoon!


************************************************
Haimi vs. Individual (Hypno!)

2011. Loppukesä. Suloinen Saimaa. Open Air UG-tanssibileet paikassa X. Pekko Haimi ja Individual ovat molemmat saaneet settinsä soitettua ja pakenevat kauhuissaan joka puolelta kantautuvaa 160 bpm dark psykeä auton turvaan. Ovet kiinni, nopea vilkaisu taakse, ja kun varmistuu, että kukaan ei seuraa, on hyvä ottaa hetki rennosti. Automankka päälle ja levy sisään. Sitten toinen ja toinen ja..hitto! Jätkällähän on asiallisia lauluja mukana, tuumii kumpikin vuorollaan ja miettivät, että tätä soundiahan olisi kiva alkaa soittaa yhdessä.

Nyt reilu vuosi, n. 20 vuotta yhteenlaskettua soittokokemusta ja yli 200 yhteis/soolokeikkaa keikkaa myöhemmin Haimi vs. Individual on tanssittanut ihmisiä niin ilta- kuin aamubileissä Venuella, Playgroundissa, Fredan Tivolissa, Helsingissä, Kouvolassa, Kotkassa, Imatralla U Name it, sekä soolokeikoilla Pohjanmaalta Rovaniemelle. Settien pohjana on nykyisin yleisemmin tech-house, mutta koska musiikkidiggailut kattavat laajan alueen Hyvää Musiikkia ™, voidaan settejä maustaa aina nu-discosta teknoon ja old skooliin saakka.


************************************************
Place To Be

Porvoon Baari on tyylikäs seurusteluravintola Helsingin Alppilassa. Baarista löytyy A-oikeudet, laaja viini- ja juomavalikoima (myös orgaanisia vaihtoehtoja), erikoiskahvit espressoista latteihin, toastit, drinkit ja erityisesti mukava tunnelma! Baarissa on n. kuukausittain vaihtuva taidenäyttely ja lautapelejä joka lähtöön. Baari sijaitsee Alppilan ytimessä, suoraan raitiovaunu 3:sen varrella. Myöhäisemmille kotiinlähtijöille löytyy myös taksitolppa tien toiselta puolelta.

Tervetuloa!

Favorites 4