Phenomenon - Oh my...

  From until   Tickets 10€ Buy tickets   Age limit: 18   www.facebook.com/…/Phenomenonhki  
Tiger, Helsinki   Show map

Tipaton tammikuu loppuu ja on aika avata juhlajuomat, sekä on aika valmistautua tulevaan ystävänpäivään. Tule ja koe ikumuistoinen ilta ja löydä myös itsellesi sydänystävä The Tigerissa 7.2.2014!

Kaksi huonetta ja tanssilattiaa, lämmitetty kattoterassi, basson täyteläistä ja korvia hivelevää musiikkia, sekä tietenkin parhaimmat ystävät ja viimeisimpänä eikä todellakaan vähäisimpänä: Suomen kuumimmat naisartistit saman katon alla. Niin kuin olemme huomanneet, Suomessa on hyvin mies voittoinen DJ-maailma, niin haluamme tuoda esille Suomen parhaimpia naisartisteja ja tämä ilta on vain ja ainoastaan line-up:iltaan täynnä naisartisteja. DJ Line-up koostuu tämän hetken kovimmista mimmeistä ja iltaa on tähdittämässä Milla Lehto. Milla Lehdon lisäksi talossa nähdään Miia Magia, Dj AWA ja Julia Chiodo. Korvia hivelevää ja kroppaa tanssittavaa saundia tiedossa koko illan ajan.

Joten ota suunnaksi Helsingin kovin menomesta The Tiger, ota ystäväsi mukaan ja lähde viettämään ystäviesi kanssa ikimuistoista iltaa!

Milla Lehto (Pussy Club, Aces)
https://www.facebook.com/millalehtodj


Miia Magia (Sound of Magic, Pussy Club)

https://www.facebook.com/djmiiamagia
http://miiamagia.com/

Dj AWA
https://www.facebook.com/DjMamazita

Julia Chiodo

Favorites 2