Lahti2Ibiza pres. James Dutton (UK) @ Lahden tivoli 07.12.2013

  From until   Tickets 10€   Age limit: 18  
Lahden Tivoli, Lahti   Show map

Syksyn lopetusbileet 2Ibizan tyyliin. Samalla juhlitaan Suomen itsenäisyyspäivää! Tuomme jälleen Ibizalta asti DJ:t Suomeen ja toki myös Suomen parhaimmiston lavalle + Suomen uniikein klubitoteustus.

Paikalla on jälleen kattava määrä äänentoistoa, valoshow jolle ei ole vertaista + massiivinen määrä erikoistehosteita. Älytön meininki lavalla ja tanssilattialla. Taattua 2Ibiza laatua koko viikonloppu!

Käy kurkkaamassa allaolevista linkeistä että mikä on oikesti ollu meininki!

www.2ibiza.fi
www.youtube.com/2ibizafin
www.facebook.com/2ibiza

************************************************************

KUTSUKISA: Kutsu 100 ystävääsi mukaan ja kirjoita eventin seinälle 2IBIZA + 100. Kaikkien osallistujien kesken arvotaan VIP-Pöytä tapahtumaan!

************************************************************

MILLOIN:
La 07.12 klo. 22-04

MISSÄ:
Tivoli, Lahti

ONSTAGE:
James Dutton (UK/IBIZA/Amnesia)
Lovetone (Heavyweight)
Sergei Shkuroff (2Ibiza)
J7 & Jayvee (2ibiza)
Dj Reaxon (2Ibiza)

ON MIC:
RikuDrama (Club KISS)

************************************************************

LIPUT:
10e + narikka
(EI ENNAKKOMYYNTIÄ)

VIP!?!?

Haluatko juhlia ja nauttia 2Ibiza illasta parhailla paikoilla VIP hengessä? 2Ibiza VIP paketit sopivat niin kaveri-, työ- kuin juhlaporukalle. Paketti oikeuttaa Sinulle ja ystävillesi vapaan sisäänpääsyn jonon ohi 2Ibiza iltaan pöytään ohjauksella, missä sinua odottaa pöytä katettuna virvokkeilla ja pikkusuolaisella.

VARAUKSET JA LISÄKYSELYT:
[email protected]

************************************************************

JAMES DUTTON (UK/IBIZA/Amnesia)

James Dutton on soittanut maailman kaikki isoimmat klubit ja tapahtumat. 2Ibizalla on kunnia tuoda tämä pitkän linjan DJ Lahteen Tivoliin. Tämä DJ/tuottaja on tehnyt lukuisia hittejä ja remixejä ja on tunnettu omaperäisestä tyylistään soittaa. Tämän vuoden Ibiza spotlightissa hänet on äänestetty saaren top3 residentti DJ:tten joukkoon. James Dutton on erittäin energinen esiintyjä ja äärimmäisen lahjakas miksaaja.

https://www.facebook.com/Jamesduttondj
https://myspace.com/jamesdutton0fficialLOVETONE (HEAVYWEIGHT)

Lovetone a.k.a Anton Sonin on 16 vuotiaasta asti aktiivisesti keikkaillut DJ. Nyt hän vaikuttaa Suomen menestyneimmän kollektiivin sisällä ja sen lisäksi mm. Fedde Le Grand signasi hänen uusimman EP:nsä. Lovetone tulee olemaan pian tunnettu nimi kaikkialla maailmassa, sillä tämä herra on nuoresta iästään huolimatta tehnyt yhteistyötä jo erittäin suurien nimien kanssa. 2011 äänestetty myös Klubien Kuninkaalliseksi!
SERGEI SHKUROFF (2IBIZA)

Tämä herra on tanssitanut ihmisiä jo vuodesta -99. Soittanut 2Ibiza juhlissa melkein konseptin syntymästä asti. Todellinen konkari joka on soittanut niin maailman isoimmilla klubeilla ku savusimmissa underground bileissä.


J7 & Jayvee (2IBIZA)

J7 on Supercharged klubin residentti DJ ja yksi Suomen suosituimmista naispuolisista DJ:stä. Jayvee on tunnettu teknistä miksaus tyylistään ja hän onkin ollut suosittu jo
pitkään.


DJ Reaxon (2IBIZA)

Tämä nuori DJ on 2Ibizan kautta esiin noussut lahjakas soittaja. Tekninen teknon ja minimaltechin soittamisesta tunnettu Reaxon saa tanssilattian aina räjäytettyä täyteen meininkiin.

**************************************************************

2Ibiza Anthem 2013:
www.soundcloud.com/2ibiza

Favorites 1