Pussy eau de Club MISSION: Tampere! Sat 30.11.

  From until   Tickets 8€  
Screen Club & Lounge, Tampere  
house, techno

Pussy eau de Club MISSION: Tampere tuo kaupunkiin parhaat bileet La 30.11.! Iloksemme voimme ilmoittaa mukana olevan Pussy eau de Clubin uusi resident Dj Miia Magia sekä vastanimitetty promoottori ja keulahahmo Milla Lehto. Dj Miia Magia on ollut kovassa nosteessa jo pitkään omalla, deepillä ja tunnelmallisella soundillaan, jossa yhdistyy tummempi house ja nu disco.

Milla Lehto tulee myös toimimaan tuottajan roolissa alkuperäisen Pussymaman Taru Kokkosen rinnalla, levittäen Pussy Clubin bailaamisen ilosanomaa. Pussy eau de Club on raakaa tyttöenergiaa ja levyjä pyöritetään naisdj:n voimin tulevaisuudessakin. Lisäksi se on Suomen ainoa klubi, jonka takana on ollut 15 vuotta nainen - Taru Kokkonen onkin Suomen johtavia naispromoottoreita mm. pitkän linjan alakulttuuria edustavien bileiden järjestäjänä.

15-vuotias legendaarinen Pussy eau de Club aloitti Helsingin Lepakossa 31.5.1998 eksklusiivisena aamuklubina, jossa tunnelma oli katossa ensimmäisistä auringonsäteistä hikiseen iltapäivään saakka. Villistä, vapaasta ja lämminhenkisestä menostaan tunnettu klubi on järjestänyt 14 vuoden aikana kunnioitettavat yli 200 bileet ja lineup on ollut vaikuttava kotimaan ja vierailevien tähtien parhaimmistolla (mm. DJ´s Sasha, Guy Gerber, Dave Seaman, Yousef, Ian Ossia, Omid16B, Matthew De Kay, Plump Dj´s, Pete Heller…)


DJ´s
COMA (PUSSY RESIDENT)
MILLA LEHTO ( PUSSY RESIDENT )
MIIA MAGIA (PUSSY RESIDENT)
TREMONT (FUTURISTICS)

VJ. AJAJA (FUTURISTICS)
LIGHTS BY SCREEN
FOTOGRAPHY BY SCREEN
HOUSTED BY PUSSY CREW & FUTURISTICS

SCREEN LOUNGE&CLUB, KIRKKOKATU 10, TAMPERE
22:00 - 04:00
LIPUT: 6€ BEFORE 00:00 -> 8€
K - 18

REMEMBER TO SHARE YOUR PUSSY!


SPONSORED Pussy Drinks ja BPF – Finland
www.facebook.com/Pussy?fref=ts
www.facebook.com/pagesJägermeister


MIIA MAGIA

Kovassa nosteessa oleva Dj Miia Magia tunnetaan omasta deepistä ja tunnelmallisesta soundistaan, jossa yhdistyy tummempi house ja nu disco. Miia Magia on järjestänyt klubi-iltoja ja soittanut Helsingin ykkösklubeilla jo pitkään (mm. DTM, Loop, mbar, Adams) sekä toiminut Dj:n roolissa Helsinki Prideilla vuodesta 2007. Tällä hetkellä Miia luotsaa omaa Sound of Magic nimistä klubi-iltaa mbarissa.

Hänen tunnistettava tyylinsä takaa aina yllätyksellisen keikan, jossa voi kuulla myös vaikutteita popista ja indiestä. Miia Magia on loistava lisäys Pussy Clubin energiseen naisvoimaan. Hän on myös tunnettu meikkitaiteilija ja korusuunnittelija.

www.facebook.com/djmiiamagia
www.soundcloud.com/miia-magia
www.miiamagia.com

MILLA LEHTO

DJ Milla Lehto on noussut Pussy Clubin kasvattina yhdeksi Suomen tunnetuimmaksi DJ:ksi ja on vaikuttanut vahvasti jo yli kymmenen vuotta underground klubi-skenessä. Hän on soittanut Suomen suurimmilla klubeilla ja tapahtumissa mm. Weekend Heroesin, Nic Fanciullin, Danny Ramplingin, Deep Dishin, John Digweedin, Louie Cutin, Jerome Isma-Aen, Ramirezin, Ahmet Sendilin, Dave Seamanin, Smoking Jo:n, Daniel Portmanin kanssa.

Tällä hetkellä Milla toimii Pussy eau de Clubilla resident DJ:nä ja klubin promoottorina ja uutena keulahahmona. Hän soittaa myös resident DJ:nä ACES ja After Hours klubeilla, joista ACES on hänen oma klubiprojektinsa.

DJ Milla Lehto on tunnettu laajasta ja monipuolisesta musiikillisesta paletistaan, jota hän taitavasti vaihtelee yleisön ja fiiliksen mukaan housen, minimalin ja technon välimaastossa, sytyttäen tanssilattian tuleen myös ripauksella rock-asennetta!

www.facebook.com/millalehtodj

www.eaudeclub.fi