Discoteca Musica

  From until   Age limit: 18  
Portti, Turku   Show map  
disco

Portissa pidettävä kuukausittainen klubi-ilta, Discoteca Musica, tuo iloa marraskuiseen synkkyyteen kattauksella raikasta diskoa ja italodiskoa meiltä ja muualta! Painoarvo on näiden musiikkityylien kulta-ajoissa kuitenkaan täysin unohtamatta sen jälkeen tapahtuneita merkittäviä levytyksiä.

Klubin taustalla toimii Kalle Karvanen, turkulainen pitkän linjan elektronisen musiikin aktiivi. Kalle tunnetaan myös yhtenä The X-Rust ry:n puuhamiehenä ja pitkälti yli 15 vuotta levyjä pyörittäneenä, useisiin erilaisiin ja vähemmän tunnettuihin genreihin erikoistuneena dj:nä. Discoteca Musican tarkoituksena on kutsua ihmiset tanssimaan ja löytämään itselleen uutta musiikkia sekä nauttimaan jo tutuista kappaleista ja hyvästä seurasta. Lyhyesti ilmaistuna: Hauskoja ja rentoja tapahtumia, joihin on helppo tulla ja joissa tanssijalkaa pakostakin vipattaa!

Marraskuun Discoteca Musica -iltama Portin (Hämeenkatu 7, Turku) alakerrassa 30.11.2013 alkaen klo 21:30. Dekkien takana Kalle Karvanen. Ilmainen sisäänpääsy. HUOM: Uusi pidennetty aukioloaika!

http://www.discotecamusica.com
https://www.facebook.com/events/227164204120221/

Favorites 1