SÅINT presents FADE TOUR 2013

  From until   Tickets 7€   Age limit: 18   www.facebook.com/…?source=1  
Hello!, Kotka   Show map  
house, techno

SÅINT presents:

FADE TOUR 2013


22.11. @ hello! Kotka

Dj Orion (YleX, FADE)
Milla Lehto (Aces, After Hours, Pussy)
Temper2 Live! (FADE)
Urmaz b2b Pekko Haimi b2b Individual (Såint/ Hypno!)

FADE jatkaa menestyksekästä kiertuettaan tuomalla uutta klubikulttuuria Helsingistä myös muihin Suomen kaupunkeihin kiinnostavimpien artistien ja näyttävien visuaalien kera. Viime kiertueen mahtavien bileiden jälkeen FADE-posse palaa jälleen huikealla kokoonpanoilla ja visuaalisesta ilotulituksesta vastaa itseoikeutetusti Vj:t Klaustrofobia ja Vixen. FADE-klubin uusin residentti ja mm. YleX:n XMIX-tanssimusiikkiohjelmasta tunnettu Dj Orion palaa pienen tauon jälkeen Kotkaan.

- ”FADE:n tekijöiden ajatusmaailmassa ensisijaisena ajatuksena on tehdä upeita kokemuksia klubiväelle, ei tinkiä fiiliksestä lipputulojen vuoksi. Tällainen arvomaailma on helppo allekirjoittaa ja moiseen tiimiin on loistokasta tulla mukaan”, kertoo DJ Orion uudesta kotijoukkueestaan.

Hänen lisäkseen dekkien takana nähdään Suomi-deejiitten ehdottomaan kärkikastiin jo vuosia kuulunut Milla Lehto, sekä kovassa nousukiidossa oleva Temper2 Live, jonka huikea klubiträkki ”Creator” on soinut tiuhaan mm. Nrj:llä saavuttaen siellä TOP 10:n ykköstilan. FADE-posselle lattian lämmittävät Såint-residentit Urmaz ja Pekko Haimi, sekä Individual Hypno!-klubista, jota myös Mr.. Haimi edustaa. Tulossa on siis monipuolista house ja tech-soundia heti kärkeen.

Taidepuolta kiertueella tulee edustamaan videoprojisointina näytettävä Jani Tolinin Controlled Enviroment -videotyö.

FADE on urbaania video- ja kuvataidetta elektroniseen soundiin ja klubiympäristöön yhdistelevä klubikonsepti, joka on tuonut useita nimekkäitä artisteja Suomeen suosituissa klubi-illoissaan, artisteina mm. Jerome Sydenham (GER), Marco Bailey (BE), Jannicke Reberg (NOR), sekä David West (SWE, Antiloop).

Kiertueen mahdollistaa Tuborg ja Jägermeister.

S-Etukortilla, sekä Mobiilikantiksella VAPAA SISÄÄPÄÄSY klo 24:00 asti
(pl. Eteispalvelumaksu 2€), norm 7 €

https://www.facebook.com/clubfade
http://www.facebook.com/millalehtodj
https://www.facebook.com/orionfin
https://www.facebook.com/Temper2
https://www.facebook.com/hellokotka?fref=ts