Hypno! Back On Track!

  From until   Age limit: 18   www.facebook.com/…/434175826694025  
Porvoonkadun baari, Helsinki  
house, techno

Hypno! Back On Track!

@ Porvoonkadun Baari, Alppila
Fri 081113 klo 21-02

Free Entry!

K-18

Djs:

MLau (Kallio, Helsinki)

Resident goons:
Haimi vs. Indivdual (Hypno!)

Deep House/ Techno / Ambient/ Berlin/ Chicago/ Finland..

Iso-Roba kympissä tukikohtaansa pitänyt Hypno!-klubi palaa puolen vuoden tauolta ja ottaa suunnaksi Helsingin Alppilan. Tämä vähäeleiselle ja tunnelmalliselle elektroniselle musiikille omistettu klubi toi residenttien lisäksi Roballe mielenkiintoisia soittajavieraita, sekä musiikkillisesti monipuolisia iltoja.

Porvoonkadun Baarin ensimmäisissä Hypno!-iltamissa musiikillinen matka kulkeutuu chill out ja ambient-tunnelmista Detroitin ja Chicagon kautta Berliiniin kaikenlaisen hyvän deep house - ja techno-soundin ollessa yhteinen nimittäjä.

Porvoon Baari on tyylikäs seurusteluravintola Helsingin Alppilassa. Baarista löytyy A-oikeudet, laaja viini- ja juomavalikoima (myös orgaanisia vaihtoehtoja), erikoiskahvit espressoista latteihin, toastit, drinkit ja erityisesti mukava tunnelma! Baarissa on n. kuukausittain vaihtuva taidenäyttely ja lautapelejä joka lähtöön. Baari sijaitsee Alppilan ytimessä, suoraan raitiovaunu 3:sen varrella. Myöhäisemmille kotiinlähtijöille löytyy myös taksitolppa tien toiselta puolelta.

*****

MLau (Kallio, Helsinki)
MLau on pitkän linjan dj ja tuottaja. Mies ja mysteeri, ns. kosminen mies. Osin klassikon asemaankin nousseet julkaisut ovat soundillisesti taaksejäänyttä elämää ja nyt dj vannoo Oikean Teknon nimeen. Näissä iltamissa MLau on luvannut soittaa setin akselilla Berliini-Detroit-Chicago, eli teknonnälkäisten ei kannata missata näitä etkoja.

*****

Haimi vs. Individual (Hypno!)
2011. Loppukesä. Suloinen Saimaa. Open Air UG-tanssibileet paikassa X. Pekko Haimi ja Individual ovat molemmat saaneet settinsä soitettua ja pakenevat kauhuissaan joka puolelta kantautuvaa 160 bpm dark psykeä auton turvaan. Ovet kiinni, nopea vilkaisu taakse, ja kun varmistuu, että kukaan ei seuraa, on hyvä ottaa hetki rennosti. Automankka päälle ja levy sisään. Sitten toinen ja toinen ja..hitto! Jätkällähän on asiallisia lauluja mukana, tuumivat kumpikin vuorollaan ja miettivät, että tätä soundiahan olisi kiva alkaa soittaa yhdessä.

Nyt reilu vuosi, n. 20 vuotta yhteenlaskettua soittokokemusta ja yli 200 yhteis/soolokeikkaa keikkaa myöhemmin Haimi vs. Individual on tanssittanut ihmisiä niin ilta- kuin aamubileissä Venuella, Playgroundissa, Fredan Tivolissa, Helsingissä, Kouvolassa, Kotkassa, Imatralla U Name it, sekä soolokeikoilla Pohjanmaalta Rovaniemelle. Settien pohjana on nykyisin yleisemmin tech-house, mutta koska musiikkidiggailut kattavat laajan alueen Hyvää Musiikkia ™, voidaan settejä maustaa aina nu-discosta teknoon ja old skooliin saakka.

Tervetuloa!