PSYCHEDELIC GIRL POWER by Goa

  From until   Tickets 7€  
Playground, Helsinki   Show map  
psy, techno, trance

Facebook tapahtuma: https://www.facebook.com/events/533980673351251/

Ilta on omistettu psyketytöille ja sen kunniaksi naiset pääsee 4eur hintaan sisälle klo 23 asti.


Line-up:
Miazu B2B Aegonox (POTB, Goa)
Hypno live (Re-Animator)
Soladria live (Sangoma)
3bola psy set (Garage)
Haimi vs. Individual (Hypno!)

h. 7eur

Synttärisankareilla +-5 päivää ilmainen sisäänpääsy.
Psychedelic Girl Power tekee paluun monen vuoden tauon jälkeen. Harva ei voi olla muistamatta kun yli 200 ihmistä kokoontui eräs kaunis torstai ilta viisi vuotta sitten silloiseen pieneen Iso-Roban Rose Gardeniin (ex. Playground) juhlistamaan psykedeelisiä tyttöjä, bileet oli niin kovat että dekotkin tippuivat seiniltä kuumuuden ja kosteuden johdosta, ja baarimestarit siivoivat jälkiä tuntikausia bileitten jälkeen ;)

Line-upista vastaavat tällä kertaa 6 komeaa ja taitavaa hunksia, valot by Unknown Girls, myös visuaaleissa tulee näkymään tyttöinen teema. Bileisiin heti alussa tuleville tytöille on luvassa alennus, tästä tulee tiedot lähempänä bileitä.


Musalinjaus on jokaiselle jotakin.
Illan aloittaa Haimi vs. Individual psykevaikutteisella tech-house/minimalilla. Aegonox tarjoilee jo perinteeksi muodostuneet progepsyket, mutta jälleen uusilla biiseillä. Hypno live on tummempaa yövaikutteista psykeä ja Soladria live hieman valoisampaa, mutta sekin ylövaikutteisempaa full-onia. 3bola (Garage) soittaa psykesetin, tyyli jää jokeriksi joka selviää tulemalla bileisiin. Eli laatutamppausta on heti alkuillasta luvassa, eri kellonaikoihin eri tyylin mukaan, tanssijoiden ilta siis ;)

Niille jotka eivät Playgroundiin vielä ole eksynyt, niin paikan äänentoistojärjestelmä on yksi parhaita mitä vastaavan kokosissa paikoissa löytyy.


Artistian musiikkia pääsee kuuntelemaan alla:

Hypno TBA
Soladria:
Aegonox: http://www.mixcloud.com/aegonox-peter-pan/
3bola:
Haimi:
Individual: