HOUSE GARDEN at ÄÄNIWALLI

  From until   Tickets 10€   Age limit: 18   fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/…  
Ääniwalli, Helsinki   Show map

TIAGO (POR), BELLA SARRIS (AUS), LOOST KOOS LIVE, PALM & TREES, RONY REX, BLASTPOP DJ'S, DJ ALEKSI, ANTERO

House Garden
Lauantai 24.8.
14-04
Ääniwalli, Pälkäneentie 13

Päivän mittainen minifestari House Garden tuo urbaanin puutarhan ja laadukkaan musiikkikattauksen Ääniwalliin lauantaina 24.8.2013.

Tapahtuman ensimmäinen puolikas starttaa Ääniwallin puutarhamaisella terassilla klo 14:00, ja ohjelma jatkuu puoleen yöhön asti. Hyvän musiikin ja tunnelman lisäksi terassilla päästään nauttimaan kylmistä juomista, herkullisista cocktaileista sekä hyvän makuisista E-Shishoista. Terassilta löytyy myös rentouttava lounge-alue, missä voi lepuuttaa väsyneitä jalkoja. Terassin viereiseltä Market-alueelta löydät mm. Street Gastron maistuvia gourmet-leipiä, Yobot! Cyclen suussasulavaa frozen yogurttia sekä uusimpia trendejä, kuten Hypen ja Rebelsin paitoja sekä Skullsin lippiksiä Jam In The Boxin Pop Up -kojusta.

Kun aurinko laskee, on aika siirtyä sisälle. Isompi halli avataan klo 23:00, ja bileet jatkuvat aina neljään saakka. Sisälle yhteistyössä Ambiuksen kanssa rakennettu trooppinen puutarha valoineen luo tunnelman, jollaista Ääniwallissa ei olla ennen koettu. Levyjen takana yleisön tanssittamisesta vastaa Lissabonista teitä varten Vallilaan lennätetty portugalilainen ihmemies TIAGO, Australiassa syntynyt ja sittemmin Ibizalle muuttanut Richie Hawtinin seksikäs suojatti BELLA SARRIS sekä tällä kertaa astetta diipimmän setin soittavat kotipojat Jay Lamar & Jesse Oliver. Näiden taitureiden käsittelyssä ilmasto lämpenee nopeammin kuin missään muualla, ja trooppinen puutarha pääsee elementtiinsä. Suomen parhaalla äänentoistolla varustetussa vanhassa tehdashallissa hikipisarat virtaavat hyvän housen tahtiin, ja erittäin näyttävä valaistus viherkasvien keskellä luo unohtumattoman kokemuksen!
__________

LINE-UP

» TIAGO (POR)
Portugalilainen Tiago on Lissabonin tunnetuimman klubin, Club Luxin residentti ja hänet tunnetaan taidokkaasti eri genrejä yhdistelevistä seteistään. Musiikin parissa Tiago on viettänyt koko ikänsä ja rumpuja hän alkoi soittamaan jo lapsena. Live musiikin kautta hän innoistuikin DJ:n hommista ja sillä linjalla hän on jatkanut jo lähes 20 vuotta. Viimeisen kymmenen vuoden aikana Tiago on julkaissut runsaan määrän omaa tuotantoaan ja nykyään hän pyörittää omaa Interzona13 levy-yhtiötään.

http://www.residentadvisor.net/dj/tiago

https://twitter.com/adnarimogait
http://interzona13.com/

» BELLA SARRIS (AUS)
Australialainen, nuori ja kaunis Bella Sarris on lyhyessä ajassa noussut DJ-maailman huipulle. Bellan lumoavat deep tech ja deep house soundit ovat ihastuttaneet yleisöjä kerta toisensa jälkeen ympäri maailmaa. Vahvan suosion Sydneyn klubeilla kerännyt ja nykyisin Ibizalla kesät viettävä neitokainen soittaa residenttinä mm. Richie Hawtinin ENTER. sekä tINI & the Gang klubeilla. Tältä nuorelta lupaukselta on voidaan odottaa vielä paljon!

http://www.residentadvisor.net/dj/bellasarris
https://twitter.com/bellasarris

https://www.facebook.com/bellasarrismusic

» LOOST KOOS (LIVE)
Helsinkiläinen suomiräp-kolmikko Loost Koos tekee positiivista ja viihdyttävää musiikkia. Energisistä live-keikoista tunnettu kokoonpano keikkailee aktiivisesti pitkin Suomea. Kesällä 2012 viimeisimmän pitkäsoittonsa julkaissut ryhmä ottaa paljon vaikutteita 90-luvun hiphopista ja on yksi suomalaisen hiphop-taivaan kirkkaimmista tähdistä. Kuluvan vuoden keväänä Lostareilta pamahti ulos hurjan suosion kerännyt Wincave Mixtape Vol. 1, joka ilmestyi myös nostalgisena c-kasettina.


https://www.facebook.com/LoostKoos
http://fi.wikipedia.org/wiki/Loost_koos

» JAY LAMAR & JESSE OLIVER
Jay Lamar & Jesse Oliver tunnetaan tiukoista remixeistä, tanssijalkaa vipattelevasta tuotannosta sekä todella menevistä dj-seteistä. Tämä musiikkituottajakoulussa tutustunut duo yhdistelee soundissaan saumattomasti housea, diskoa ja electroa. Tällä kertaa kaksikolta kuullaan astetta diipimpää house soundia, jonka tahdissa otetaan lämpöä illan ulkomaalaisia vieraita varten.


http://www.facebook.com/jaylamarjesseoliver

» PALM & TREES
Denzelin (ent. Ugly Baby) ja Comet Galaxyn tuore yhteisprojekti yhdistelee tuotannossaan trooppista housea ja diskoa. Kaksikon ensimmäinen julkaisu “Re-Tropicalize” versio Goldroomin Angels kappaleesta on kerännyt huiman määrän kehuja ja se on päätynyt myös itse Goldroomin “Verano” mixtapelle sekä DJ-settien vakiovalinnaksi.
https://www.facebook.com/palmandtrees

» RONY REX
Huikean suosion stadin suurimmilla klubeilla saavuttanut Rony Rex (DJ dEwi) on varmasti yksi Suomen tämän hetken taitavimmista DJ:stä. Erittäin teknisistä ja energisistä DJ-seteistään tunnettu Rony soittaa housea ja muuta tanssimusiikkia taitavasti laidasta laitaan, jättämättä tanssilattiaa ikinä kylmäksi. Juuri Kroatian Yacht Weekeillä ranta- ja venebileissä villinnyt sankari laittaa varmasti liikettä jalkoihin Ääniwallin terassilla.

http://ronyrex.com/

http://facebook.com/itsronyrex
http://twitter.com/itsronyrex

» BLASTPOP DJ’S
Bonbon Lé Disco ja KATTO klubeilta tuttu duo Blastpop DJ’s soittaa seteissään saumattomasti housen eri tyylejä. Bassline Radiolla kesäkuun ajan omaa ohjelmaa tehnyt kaksikko on kesän aikana kierrellyt aktiivisesti stadin yökerhoja ja omia klubeja he ovat pitäneet hyvällä menestyksellä jo vuoden ajan.


https://www.facebook.com/blastpop

» DJ ALEKSI (White Tie DJ’s)
DJ Aleksi on White Tie DJ’s sekä SMOOD -kollektiivien toinen puolisko. Vankkaa suosiota menevillä house, disco ja deep house soundilla kerryttänyt lahjakas DJ on nähty levyjen takana lähes kaikilla Helsingin varteenotettavilla klubeilla. Monia onnistuneita klubi-iltoja järjestänyt talentti nähdään myös Flow Festareilla!


https://www.facebook.com/djaleksialeksi
https://www.facebook.com/thewhitetiedjs
https://www.facebook.com/smoodsmoodsmood

» ANTERO
Antero on nuori DJ-lupaus, joka on kasvattanut suosiotaan Blastpop klubilla. Hänet tunnetaan vahvoista bassolinjoista sekä syvistä deep house soundeista. Tämä herra ei jätä ketään kylmäksi!


__________

» LIPUT
Lippujen hinnat määräytyvät kellonajan mukaan. Hinnat nousevat tasan kello 18:00 ja 23:30. Tule paikalle ajoissa, niin pääset nauttimaan halvemmalla House Gardenin ohjelmasta! Terassin sisäänkäynniltä ostetulla lipulla pääset myös sisälle klo 23 alkaen. Terassi suljetaan klo 23:30, ja niihin aikoihin on odotettavissa pienet jonot sisälle, varatkaa siis kärsivällisyyttä mukaan ja alkakaa siirtymään sisälle jo sen auetessa klo 23:00.

KLO 14:00-18:00 - 8€
KLO 18:00-23:30 - 10€
KLO 23:30-03:30 - 12€
__________

» MARKET ALUE
Ääniwallin terassin välittömään läheisyyteen kohoaa pienimuotoinen Market alue. Siellä on mahdollista syödä Street Gastron herkullisia gourmet leipiä tai nauttia Yobot! Cyclen suussa sulavasta frozen yogurtista. Alueella on myös esillä ja ostettavissa mm. Hypen ja Rebelsin vaatteita sekä Skullsin lippiksiä Jam In The Boxin Pop Up kojulla.

Tapahtuman mahdollistaa Blastpop, Ambius, Vallila Interior, Street Gastro, Jam In The Box, Yobot!, ESHISH sekä Chambord.

www.facebook.com/Blastpop
www.ambius.fi
www.vallilainterior.com
www.facebook.com/StreetGastro
www.jaminthebox.com
www.facebook.com/YobotYogurt
https://www.facebook.com/EshishNordic
http://www.chambordonline.com/