SOULFUL HOUSE & JAZZ

  From until   http://www.parisuh.de  
Porin Opiskelijatalo - Saikku, Pori   Show map  
house, techno

AP & AL 20.00 - 22.00

Kadi Vija 22.00 - 23.00

MAXIMUM MINIMAL 23.00 - 01.30

SOULFUL HOUSE & JAZZ 13.7.2013

LIVE JAZZ
KADI VIJA

Kadi Vija (s. 1985) on nuoremman sukupolven lahjakas jazzlaulaja. Virolaistaustainen Vija aloitti musiikkiopintonsa 6-vuotiaana Põlvan kaupungin musiikkiopistossa Virossa, pääaineenaan klassinen viulu. Samaan aikaan hän liittyi tyttökuoroon, jonka solistina hän on kiertänyt konserttimatkoilla Euroopassa ja Yhdysvalloissa.

Vuonna 2005 Vija aloitti pop/jazzlaulun opinnot Porin Palmgren-konservatorion musiikkiopistossa ja vuotta myöhemmin harrastus syveni ammattiin johtaviksi opinnoiksi samassa oppilaitoksessa. Syksystä 2009 Vija on opiskellut laulupedagogiksi Metropolia Ammattikorkeakoulun pop/jazzmusiikin koulutusohjelmassa, ja nykyisin ahkera laulaja opiskelee myös Sibelius-Akatemian jazzosastolla. Syksyllä 2009 Vijalle myönnettiin stipendi maineikkaaseen Berklee College of Music´iin Bostonissa Yhdysvalloissa, jossa Vija opiskeli lukuvuoden vuonna 2011-2012.

Laulajana Vija on suuntautunut vahvasti jazzmusiikkiin. Improvisointi, melodioiden mutkikkuus, harmonioiden yllättävyys ja mielenkiintoiset sointivärit, rytmiikka ja sen käyttämisen vapaus sekä balladien tulkinta tarjoavat haasteita, joita hän ei muista musiikkityyleistä löydä.

Vija on tehnyt keikkakiertueen Viroon oman r & b ja soul-covereita soittavan Kadisma-yhtyeensä kanssa, joka esiintyi kesällä 2009 myös Pori Jazzissa. Pori Big Bandin solistina häntä on kuultu 2008–2009. Laulukilpailukokemusta on kertynyt niin Virosta kuin Suomestakin, viimeisimmät saavutukset ovat 2. sija Ourvision ja Paimio Soi -laulukilpailuissa. Vuonna 2013 Vijan oma kvartetti, Kadi Quartet, voitti Young Nordic Jazz Comets -kilpailun Suomen esikarsinnan.

Jazz Finland

DJ´S
MAXIMUM MINIMAL // DRESDEN // GERMANY

I sometimes host weekly radio show providing you the best of deep and tech house music. Feel free to subscribe via iTunes or RSS and please leave a comment if you like this show.

http://maximum-minimal.podspot.de/
Willkommen beim Podcast gepflegtes Klopfen! In regelmäßigen Abständen gibt es hier neue Tracks aus den Bereichen Elektro, Minimal, Techno, Deep-House und Tech-House. Viel Spaß beim hören!

AP & AL // PLUGI

Antinkatu 7 // Pori
Ravintola Saikku
0€ // K-18